Sælg ud af ungernes aflagte tøj – i en rigtig butik

Sælg ud af ungernes aflagte tøj – i en rigtig butik

Foto: LopMoreKids

Er du også en af de forældre, der har kælderen eller loftet bugnende fuldt af aflagt børnetøj og legetøj, som ungerne er blevet for gamle til?

Så er der snart hjælp at hente, for efter sommerferien åbner det nye loppekoncept LopMoreKids, som en forretning, hvor der sælges ud af alt fra populære børnetøjsmærker til legetøj og design til børneværelset, på Bjødstrupvej i Højbjerg.

God kvalitet
”De senere år er folk blevet mere kvalitetsbevidste samtidig med, at de gerne vil hjælpe miljøet. Det betyder for mange, at tøjet er af så god en kvalitet, at det faktisk ikke fejler noget den dag børnene ikke længere kan passe det. Så hvorfor ikke hjælpe en anden med at få noget lækkert tøj til en god pris, og på samme tid skåne miljøet ved at genbruge det, siger Rasmus Rindom, der er manden bag LopMoreKids.

Lej en stand
Konceptet er, at LopMoreKids lægger lokaler, stande og personale til, og at forældre i en periode kan leje en eller flere stande, hvorfra ungernes aflagte skabsguld så kan sælges.

”Vi har forsøgt at designe butikken, så der er plads til børnefamilier. Vi har eksempelvis lavet vores gange så store, at man kan have en barnevogn med rundt”, siger Rasmus Rindom, der forventer at få en butik fyldt med liv.

Skal være i orden
Og en masse lækkert børnetøj, legetøj, cykler, barnevogne og klapvogne.

”Det eneste krav vi har er, at tingene skal være pæne, rene og ikke defekte”,  siger Rasmus Rindom.

LopMoreKids råder over 220 stande, der kan bookes i enten en eller to uger ad gangen. Der er forskellige størrelser på standene – og priserne starter fra 195 kroner.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.