Ny børnetøjsbutik åbner på Frederiks Alle 1. september

Ny børnetøjsbutik åbner på Frederiks Alle 1. september

Foto: Liva Rosa

En ny børnetøjsbutik med kvalitetstøj til de 0-14 årige åbner nu på lørdag den 1. september på Frederiks Allé 34 i hjertet af Aarhus.

Det sker med åbningstilbud og 20 procent rabat på alle varer i butikken.

Navnet LivaRosa er måske allerede bekendt for nogen, for butikken har eksisteret i syv år som webshop og fysisk butik i København.

Match på værdier
Men det, der er nyt, er at LivaRosa, både webshop og fysisk butik, er blevet overtaget af aarhusianerne Tu og Thomas, som nu vil videreføre butikken med samme værdier og serviceniveau som hidtil.

“Det har længe været en drøm at åbne en børnetøjsbutik i Aarhus. Da vi snakkede med Kirstina, der havde LivaRosa, kunne vi mærke, at der var et match med de værdier, vi gerne vil bygge vores forretning på med lækre mærker og kvalitet, vidende og god personlig service”, siger Tu Pham Jensen.

Hjælper gadebørn i Vietnam
For Tu og Thomas handler det ikke bare om at sælge tøj, men også have et socialt ansvar.

Tidligere har Livarosa støttet både Sandholmlejren og et projekt i Myanmar med tøj og sko.

Det koncept viderefører LivaRosa med deres projekt, som støtter gadebørn på et børnehjem i Ho Chi Minh City med 25procent af butikkens overskud.

“Jeg kommer selv med en socialfaglig baggrund, og har arbejdet som socialrådgiver, så det at give en hånd ligger mig nært, og desuden er jeg født i Vietnam, så valget om at støtte netop her, lå meget ligefor”, siger Tu.

“Det giver os et kæmpe drive i dagligdagen at vide, at vores arbejde er med til at give de 85 børn på børnehjemmet lidt bedre muligheder i hverdagen, så børnene kan gå i skole, få en uddannelse og skabe en god fremtid for dem”.

Fokus på overtøj
LivaRosa har online haft et stort fokus på overtøj, særligt fra Ver de Terre. Og den tidligere ejer gjorde en dyd ud af at rådgive om flyverdragter og varmt tøj til vinteren.

“Vi satser fortsat på en god og kompetent individuel rådgivning – både i butikken, hvor vi bliver hele Frederiksbjergs lokale børnetøjsbutik, og online. Derudover har vi udvidet sortimentet og skaber et børneunivers fra 0-14 år. Der vil også komme sko, tøj og lidt kreativ leg og interiør til børnene. Desuden vil vi få et stort fokus på tøj til de lidt større børn mellem 8-14 år”, siger Tu, som kommer til at stå for den daglige drift sammen med butikkens ansatte.

Gemalen Thomas Holm Jensen fortsætter i sit job som leder i det offentlige. Parret har to drenge på 12 pg 7 år, og en pige på 5 år.

Danske og udenlandske brands
Blandt mærkerne i LivaRosa er er danske brands som Ver de Terre, Mini a Ture, Mads Nørgaard, Christina Rohde, Konges Sløjd, Soft Gallery, Bang Bang Copenhagen, Wood Wood, The New, Angulus og Woden.

Butikken tager også en række internationale brands ind – blandt andet Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Finger In the Nose, 10is, Moschino og Naturino.

Derudover er mærker som Kenzo, Boss, Little Marc Jacobs og Zadig & Voltaire på vej.

Butikken åbner på lørdag den 1. september i Rebikes tidligere lokaler på Frederiks Allé 34. På åbningsdagen er der i tidsrummet mellem klokken 10-15 20 procent rabat på alt i butikken.

Der vil også være ansigtsmaling, popcorn og slush ice til børnene, og forskellige konkurrencer. Blandt andet om en flyverdragt fra Ver de Terre, en jakke fra Mini a Ture og sko fra Woden.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.