Læserne har talt: Her er Aarhus bedste børnetøjsbutik

Læserne har talt: Her er Aarhus bedste børnetøjsbutik

Foto: Viable

Aarhus har masser af lækre børnetøjsbutikker, men der er en, som er særligt populær blandt Kids Aarhus læsere.

Den ligger på Nordre Strandvej i Risskov – og det er selvfølgelig Viable, som sælger børnetøj, sko og tilbehør, der er tale om.

”Vi er super glade. Det er helt fantastisk og dejligt, at det man brænder for, og det vi har bygget op de sidste par år bliver taget så godt imod”, siger butikkens indehaver Iben Hultmann om kåringen som Aarhus bedste børnetøjsbutik.

Bredt udvalg
Butikken forhandler mærker som Kenzo, Lala Berlin, Petit by Sofie Schnoor, Angulus, Billieblush og Levi’s – og har tøj helt fra nyfødt og op til 18 år.

”Det er vigtigt for mig, at vi har nogle lækre mærker, og nogle gode ting, der holder og er flotte. Jeg forsøger også at finde noget, ikke alle andre har. Så jeg er meget opsøgende på, hvad der er spændende”, siger indehaveren, der blandt andet tager på messe i København og Paris for at vælge ud til butikken, siger Iben Hultmann, der har haft Viable siden april 2014.

Mange kunder
Kunderne kommer langvejs fra for at handle. Og det er ikke kun online, der købes tøj.

”Folk er rigtig søde til at støtte os, og de kommer til butikken både fra Skanderborg, Randers, Rønde og Malling. Vi gør meget ud af, at alle bliver taget lige godt imod, og så sætter vi en ære i at have et stort sortiment på trods af at butikkens fysiske rammer ikke er så store”, siger Iben Hultmann.

Viable har også en webshop, men Iben Hultmann oplever, stik mod tidens tendenser, at kunderne rigtig gerne vil forbi og se og mærke tøjet, før de køber.

Top 5 – Aarhus bedste børnetøjsbutik

  1. Viable (28 procent)
  2. Red Barnets Genbrugsbutik (21 procent)
  3. Asta & Alfred (15 procent)
  4. / 5. Salling og Kids Delux (begge med 3,24 procent)

I alt stemte lige omkring 200 læsere.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.