Kvinde der lokkede med lift var heldigvis bare en mor fra skolen

Kvinde der lokkede med lift var heldigvis bare en mor fra skolen

Det var heldigvis bare falsk alarm, da en elev på Virupskolen tidligere i dag anmeldte, at han var blevet antastet af en kvinde på vej til skole.

Her til eftermiddag udsendte skolen en besked til alle elever og forældre, hvor de afblæste alarmen.

I løbet af dagen har en mor henvendt sig til skolen og fortalt, at hun i morges kom kørende sammen med sin søn fra 2. årgang på vej til skole, og at det var hende som holdt ind og tilbød drengen fra 4. årgang et lift.

Hun troede det var en kammerat fra årgangen, der var sent på den.

Der blev ikke tilbudt slik, men altså et lift ned til skolen.

Moren opdagede, da hun holdt ind, at drengen ikke som antaget var fra sønnens årgang, og derfor var hun en “fremmed” dame for drengen på 4. årgang.

“Jeg er rigtig glad for, at moren har taget kontakt til os, så vi kan få fortalt ud til alle, at der ikke var tale om en fremmed bil i byen, men en mor, som ville give et lift, men hvor omstændigheder gjorde, at situationen blev mystisk og utryg for drengen på 4. årgang”, skriver skoleleder Helle Mølgaard til forældrene.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.