Landets bedste webshop for legetøj ligger i Viby

Landets bedste webshop for legetøj ligger i Viby

Foto: Pixabay Images

Kunderne køber helst legetøj hos aarhusiansk webshop.

Hvilken netbutik tyr du til for at købe legetøj til ungerne? Følger du flertallet af de brugere, der har anmeldt deres favoritshop på sitet Trustpilot, kommer kandidaten fra den jyske hovedstad. På anmeldelsessitet vinder den aarhusfunderede webshop Filiokus nemlig ind på en klar førsteplads i kategorien over bedste online børnelegetøjsforhandlere.

Ud af de i alt 154 ratede børnelegetøj-sites, der er blevet bedømt på Trustpilot, står netshoppen Filiokus med en gennemsnitsscore på 9,9 ud af 10 og mere end 1000 anmeldelser som klar vinder. Webshoppen, der har sit konkrete hovedkontor i den aarhusianske bydel Viby, forhandler kvalitetslegetøj produceret af naturlige, økologiske materialer.

Service og levering i top
I anmeldelserne på Trustpilot scorer den aarhusfunderede webshop især højt på service og leveringstid. Brugeren Kirstine skriver eksempelvis:

”Jeg har handlet hos Filiokus flere gange og kan klart anbefale det! Ordren bliver altid meget hurtigt behandlet, ligesom der er rigtig fin fleksibilitet, når det kommer til forsendelsesmetode og returnering af eksempelvis tilbudsvarer. Og så er der altid venlig og imødekommende betjening med hurtigt svar på eventuelle spørgsmål”.

På pladsen efter Filiokus i kategorien Børnelegetøj ligger webshoppen Barnets Verden, som efterfølges af den miljø- og økologiorienterede webhandel Naturbarn og de to legetøjssites Superhelten og Klodskassen.

Foruden legetøj sælger Filiokus også baby- og børnetøj, økologisk uld og producerer på bestilling selv håndstrikket babytøj og babysvøb i uld.

Marie Larsen
Journalist på Kids Aarhus. Det fynske hjerte banker for den jyske hovedstad, som har været hjembyen siden 2010. Bruger størstedelen af tiden på at udforske Aarhus’ ekspanderende kulturliv og at anlægge grønne fingre i kolonihaven. Har en bachelorgrad i tysk sprog, kultur og litteratur og en kandidatgrad i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.