Kunderne har talt: Bedste webshop med børnesko

Kunderne har talt: Bedste webshop med børnesko

Foto: Pixabay Images

Brugerne sender københavnsk webshop til tops som bedste sted at købe børnesko

Mange mener, at fodtøjet er alfa og omega. Især når det gælder ungerne. Men på hvilket website skal du så lede efter sko til de mindste størrelser? På anmeldelsessitet Trustpilot scorer nethandelen MilykWalk højest i kategorien Børnesko.

Mere end 2000 Trustpilot-brugere har anmeldt MilkyWalk, der i 2010 lukkede den fysiske børneskobutik på Frederiksberg i København og genåbnede butikken online. Her udvidede de sortimentet til også at omfatte tøj og overtøj til babyer, børn og tweens.

Eksperter i fodtøj
Ekspertisen ligger nu i fodtøjsafdelingen. Det understreges i den omfattende kategoriinddeling på sitet. Om det så gælder kravlesko, sneakers, ballerinaer, hjemmesko eller termostøvler, kan man her finde alt, hvad de små fusser begærer.

”Vi ved en forfærdelig masse om børnesko, og du finder blandt andet indvendige mål og bredde på alle sko. Det gør bare det hele lidt nemmere,” skriver webshoppen selv.

Brugerne på Trustpilot er enige, og de tildeler tilmed nethandelen førstepladsen i kategorierne Baby, Børnetøj og Børn.

Den fulde top 5 i kategorien Børnesko lyder:

  1. MilkyWalk
  2. Skobox
  3. Juul Sko
  4. GrowingFeet
  5. Blinkesko
Marie Larsen
Journalist på Kids Aarhus. Det fynske hjerte banker for den jyske hovedstad, som har været hjembyen siden 2010. Bruger størstedelen af tiden på at udforske Aarhus’ ekspanderende kulturliv og at anlægge grønne fingre i kolonihaven. Har en bachelorgrad i tysk sprog, kultur og litteratur og en kandidatgrad i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.