Kunderne er enige om bedste webshop for baby

Kunderne er enige om bedste webshop for baby

Foto: Pixabay Images

Brugere på anmeldelsessite giver suveræn førsteplads til webshop i kategorien Baby.

Mulighederne for at finde sko og tøj til baby er mange. Og med et utal af webshops kun et klik væk. Men hvilken nethandel er så bedst? Anmeldelsesbasen Trustpilot afslører webshoppen MilkyWalk som brugernes absolutte favorit blandt de i alt 184 anmeldte.

Mere end 2000 brugere har anmeldt MilkyWalk, der startede som en fysisk børneskobutik på Frederiksberg i København og siden 2010 har eksisteret online. Med et stort sortiment på 45 brands forhandler webshoppen sko, tøj og overtøj til babyer, børn og tweens.

Credit for hurtig levering
Kunderne på Trustpilot roser blandt andet MilkyWalk for den overskuelige hjemmeside, den gode service og de favorable priser. Særlig stor er begejstringen for den korte leveringstid. En af de seneste anmeldelser kommer fra brugeren Astrid, der skriver:

”Jeg køber mine børns sko her, fordi jeg nemt kan finde dem, der egner sig bedst i både længde og bredde. Ekspeditionstiden er desuden virkelig hurtig. Jeg bestilte sidste gang en torsdag aften og havde sandalerne lørdag formiddag”.

I hælene på MilkyWalk, der tilmed overlegent besætter førstepladsen i kategorierne Børnesko, Børnetøj, og Børn, følger de tre miljø- og økologiorienterede websteder Filiokus, Naturbarn.dk og Ko og Ko, mens legetøjsshoppen Superhelten indtager en femteplads.

Marie Larsen
Journalist på Kids Aarhus. Det fynske hjerte banker for den jyske hovedstad, som har været hjembyen siden 2010. Bruger størstedelen af tiden på at udforske Aarhus’ ekspanderende kulturliv og at anlægge grønne fingre i kolonihaven. Har en bachelorgrad i tysk sprog, kultur og litteratur og en kandidatgrad i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.