Kom til Pokémon GO-jagt i City Vest

Kom til Pokémon GO-jagt i City Vest

Foto: City Vest

Har Pokémon GO sneget sig ind i familien? Sæt jagten ind i City Vest!

Pokémon GO behøver vist ingen forklaring. Det nye mobilspil fra Nintendo overskygger bybilledet landet og verden over, når folk i alle aldre går gaderne tynde for at fange Pokémons. Nu rykker jagten også indenfor i shoppingcenteret City Vest i Brabrand, der den 3. september fra 11 til 15 byder byens små og store legebørn indenfor til Pokémon GO-jagt.

Poké-skills’ne skal pudses godt af, for der er både ære og belønning at kæmpe for:

“Der er en hovedpræmie til dagens Pokémon træner, men også løbende lodtrækning om præmier til jer, der er med. Derudover søger vi for, at der er ekstra meget at gå på jagt efter!”, skriver arrangørerne på Facebook.

Thomas Bense og Pixel.tv står bag
Bag arrangementet står den netbaserede TV-station Pixel.tv, som i august og september vil besøge et større antal af de danske storcentre til en dag i Pokémon-jagtens tegn.

Spileksperten Thomas Bense, der også er kendt fra Go’morgen Danmark på TV2, står i spidsen og vil være at finde i den opsatte Pokémon-base i City Vest-centret.

Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig. Duk bare op sammen med familien på City Vests matrikel på Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand. Læs mere om eventen her. God Poké-jagt!

Marie Larsen
Journalist på Kids Aarhus. Det fynske hjerte banker for den jyske hovedstad, som har været hjembyen siden 2010. Bruger størstedelen af tiden på at udforske Aarhus’ ekspanderende kulturliv og at anlægge grønne fingre i kolonihaven. Har en bachelorgrad i tysk sprog, kultur og litteratur og en kandidatgrad i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.