Kør børnene i skole på din elcykel

Kør børnene i skole på din elcykel

Sponsoreret artikel

Det er ikke altid så ligetil at komme i skole, når det ikke ligger i gåafstand. Så betyder det en afhængighed af offentlig transport, eller du bliver nød til selv at sørge for, at de små kommer frem. Nogle kan godt gøre det på cyklen, men det forudsætter, at du først og fremmest er i stand til at cykle derind, men også at du har mulighed for selv at komme på arbejde bagefter. Nogle vælger bilen, men det kan både være dyrt og hårdt ved miljøet. Og tidskrævende, hvis du rammer en travl periode på vejene. En elcykel fjerner ulemperne ved at bruge cyklen til at transportere børnene til og fra skole. Du kan finde information om elcykler på elcykelinfo.dk.

 

Børnene bag på

Der er som sådan ikke den store forskel på, hvordan elcyklen ser ud i forhold til normale cykler. Det betyder, at det sjældent bliver et problem at montere en barnestol bag på elcyklen, så du nemt kan have et barn bagpå. Nogle varianter er desuden lavet med et lad foran, så der er plads til flere børn. Det bliver ikke mindre sikkert at køre på cykel, når du bruger en elcykel. De fleste har en topfart på 25 km/t. Til gengæld hjælper de dig undervejs, så du kommer hurtigt og problemfrit frem. En elcykel fra Batavus er skabt med en kvalitet, så du altid føler dig sikker på vejene.

 

Undgå morgentrafik

Hvis du er vant til at tage bilen, når børnene skal afleveres, kender du sikkert til morgentrafikken. Du er ikke den eneste, der bruger bilen, og det bliver hurtigt en langsommelig affære at komme frem. Det er groft sagt spildtid, og du kan faktisk spare den tid, hvis du cykler ind til skolen i stedet. Der er nemlig ikke nær så meget kø på cykelstierne.