Kendt tøjmærke i shitstorm efter udsalgskiks

Kendt tøjmærke i shitstorm efter udsalgskiks

Foto: POMPdeLUX

Børnetøjskæden POMPdeLUX, der holder til i Søften ved Hinnerup, har igennem den seneste uge været udsat for en mindre shitstorm fra vrede kunder på Facebook, efter den populære butiks udsalg blev skudt i gang 9. juni.

Mange kunder oplevede nemlig fejl på webshoppens ellers spritnye hjemmeside.

Det skete efter et massivt pres fra de mange rabathungrende udsalgskunder.

Vrede kunder
Og så væltede de vrede kommentarer ellers ind POMPdeLUX Facebook-side.

”Ingen rabat fratrukket ved betaling. Forventer de bliver trukket inden varerne bliver afsendt. Utroligt der hver gang skal være så mange problemer med websiden, når der er udsalg”.

Og ”hvornår kommer siden op at køre, kan intet ligge i kurven” var blot nogle af kommentarerne på siden, hvor flere frustrerede kunder kunne berette om manglende ordrebekræftelser og ordrer, hvor en eller flere bestilte varer alligevel ikke kunne leveres.

Undskyld på FB
Efterfølgende har POMPdeLUX-stifter og ejer Marianne Hoffmann i et skriv henvendt sig direkte til webshoppens mere end 87.000 følgere på Facebook.

”Jeg gerne udtrykke min beklagelse for de frustrationer, som de tekniske problemer i forbindelse med vores nye webshop, har forårsaget for nogle af jer. Det skærer i mit og mine medarbejders hjerte, når vi ikke lever op til vores egne og kundernes forventninger. Og lige nu gør alle deres bedste for at rette op på problemerne”, skriver Marianne Hoffmann, som også forklarer problemerne med en ny webshop, som har været undervejs i et år.

En ordre i sekundet
”Selvom man er nok så forberedt, er der alligevel udfordringer, man ikke kan fange i et testmiljø. Vores udsalg har været en kæmpe succes – også større end forventet –  og i forbindelse med lanceringen har vi haft travle perioder med mere end én ordre per sekund.

Det pres har været årsagen til de fleste af de udfordringer, I har oplevet, eksempelvis manglende ordrebekræftelser, manglende fakturaer – og sidst men bestemt ikke mindst –  har det medført at mange ordrer kom til at stå i kø i vort system, hvilket var årsag til det oversalg, vi desværre har konstateret”, skriver Marianne Hoffmann på Facebook,

To muligheder
Her forklarer hun også, at POMPdeLUX, da oversalget blev opdaget, havde to valgmuligheder: at slette alle ordrer med oversolgte varer, eller at levere de varer man kunne og samtidig give kunden mulighed for gratis at supplere med andre varer ved at medsende en gratis fragt voucher.

Problemerne løst
”Det tekniske er nogle gange ude af vores hænder, men som nævnt gør vi alt, hvad vi kan for at frigive ordrer og levere varerne så hurtigt som muligt. De store fejl er fundet og løst, så webshoppen fungerer”, skriver Marianne Hoffmann, som slutter af med at takke for kundernes loyalitet overfor POMPdeLUX som brand.

“Jeg sætter utrolig stor pris på jeres loyalitet over for vores brand. Min drivkraft er, at imødekomme vores kunders behov – både når det drejer sig om produkterne, købsoplevelsen og vores service. Så som I nok kan forstille jer, bliver jeg utrolig ked af det når det så går galt”.

Opbakning fra kunder
Og heldigvis var det ikke kun negative kommentarer, der strømmede ned over Marianne Hoffmann og hendes POMPdeLUX-team i løbet af den forgangne uge.

Der var også mange både opmuntrende og støttende kommentarer – eksempelvis:

”Tak fordi I kæmper. Jeg synes, I gør det skide godt, trods de bump på vejen, som der har været. Jeg har kun snakket med søde og venlige piger i jeres kundeservice. Så skulderklap til jer alle herfra”

”Og så skal vi huske det bare er børnetøj – der er værre ting i verden vi kan blive udsat for end en webshop der driller. I gør det altid godt ved PDL. God weekend til alle”, er der en, der skriver.

POMPdeLUX er grundlagt i Aarhus, og har hovedkvarter i Søften ved Hinnerup lidt udenfor Aarhus.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.