Juletid er naturtid på Julemandens værksted

Juletid er naturtid på Julemandens værksted

Foto: Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum inviterer søndag den 26. november til julehygge i Julemandens værksted.

Det foregår på museet, hvor børn og andre kreative sjæle kan forvandle naturens egne skatte til julens mest yndige naturkreationer.

Naturhistorisk Museum for rigelige mængder gratis naturmaterialer, så både børn og voksne kan fremtrylle dekorationer og pynt efter alle naturens regler.

Kreativitet kræver naturligvis også masser af julegodter – og derfor ligger bolchemassen også klar, så de besøgende selv kan vælge blandt naturens smage til julens kommende hyggestunder.

Julemandens miniværksted
Efter den store åbning af Julemandens værksted søndag den 26. november vil værkstedet også holde åbent de resterende adventssøndage den 3., 10., og den 17. december.

Her kan man fortsat lave naturlig julepynt – og samtidig forkæle naturens fugle med hjemmelavede foderkugler lavet af fedt og frø.

Egne kreationer må naturligvis tages med hjem til fuglene i haven.

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt, og det er gratis at komme ind på museet for børn og unge i alderen 0-18 år.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.