Jul på Naturhistorisk Museum: Oplev et vaskeægte nisseskelet

Jul på Naturhistorisk Museum: Oplev et vaskeægte nisseskelet

Foto: Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum Aarhus kan du og resten af familien fra den 1. december og alle dage frem til og med lillejuleaftensdag fejre julen på den naturlige måde.

Det vil sige med duftende gran, kogler, rensdyr, nødder og mistelten.

Juleaktiviteterne på Naturhistorisk Museum byder blandt andet på juleskattejagt, muligheden for at lave naturlig julepynt og opleve, hvad der gemmer sig bag dagens låge i den store julekalender.

Foto: Naturhistorisk Museum

Og så er det altså også i december, I kan få lov til at opleve et vaskeægte nisseskelet – et klenodie, der blev indleveret på museet i 1920

Museets nisseekspert åbner hver dag klokken 10.30 en ny låge i den store julekalender, hvor der gemmer sig en spændende nisseting.

Historierne bygger på “næsten egne” nisseoplevelser og på museets naturhistoriske forskning i nisser.

  • Juleaktiviteterne foregår fra 1. december til og med 3. januar. Åbning af dagens låge er dog kun fra 1. december til og med lillejuleaften. Det sker klokken 10.30.
  • På de fire adventssøndage er der åbent i Julemandens værksted fra klokken 10-14.
  • Børn og unge under 18 år har gratis adgang til Naturhistorisk Museum. Voksne 95 kroner. Aktiviteterne er gratis, og der kræves ikke tilmelding.
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.