Julehygge i tropevarmen: Kom i julestemning i Væksthusene

Julehygge i tropevarmen: Kom i julestemning i Væksthusene

Foto: Science Museerne

Det er blevet koldt udenfor – så hvis I trænger til en udflugt, der kombinerer varme OG julehygge, så sæt kursen mod Væksthusene, hvor der fra den 24. november til og med den 21. december er masser af aktiviteter og julestemning.

Du og ungerne kan blandt andet løse juleopgaver med Spire Ib, og gå på opdagelse blandt Væksthusenes mange planter efter de ingredienser, man skal bruge til at lave verdens bedste risalamande.

Find for eksempel mandeltræet i Middelhavshuset, og led efter ris og vanilje i det fugtige og varme Tropehus.

Som noget nyt vil der hver weekend i december være en Væksthus-nisse, som fortæller om julens planter, og de to første lørdage i december fra klokken 14-16 er der juleværksted, hvor I kan skabe smukt botanisk julepynt med en botaniker til hjælp.

Billetter koster 40 kroner pr. stk. (begrænset antal pladser og kræver tilmelding).

Foto: Science Museerne

Væksthusene har i dagene fra 24. november til og med 21. december åbent mandag til fredag klokken 9-16, samt lørdag/søndag klokken 10-17.

Køkkenet, som har julegodter og en særlige julemenu på tavlen, åbner klokken 10 og lukker en halv time før lukketid.

Husk, der altid er gratis adgang til Væksthusene – både for voksne og børn.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.