Journalist og blogger Maj My sætter gang i debatten hos Bedre Barsel

Journalist og blogger Maj My sætter gang i debatten hos Bedre Barsel

Foto: Maj My - blog

Familielivet udenfor hamsterhjulet er på dagsordenen, når journalist og blogger Maj My Humaidan gæster Bedre Barsel mandag den 7. januar klokken 19-21.

Maj My, hendes mand, musikeren Kristian Humaidan, og deres fire børn, som har alderen 2-9 år, bor på Ærø på et lille landsted, hvor de har et par grise og en stor grønsagshave.

Alle fire børn er hjemme hver dag – også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise og hjemmepasse, fremfor at sende børnene i skole og dagpleje.

Tog børnene hjem
Men sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som hver dag voksede sig større, når børnene skulle afleveres.

Og tog i stedet børnene hjem.

Maj My fortæller ærligt, sårbart og ofte øjenåbnende om sin rejse væk fra adskillelseskulturen og ind i en anderledes hverdag med nærvær, fordybelse, rod over alt, søskendekonflikter og en ubetinget glæde over at tilbringe tiden sammen med dem, der betyder mest.

“Tiden er den vigtigste ressource vi har, og ingen af os ved, hvornår vi løber tør for den. Derfor giver det dyb mening at tage stilling til, hvad vi vil bruge vores tid på, og bringe det ind i livet”, siger Maj My.

Konkret indsigt
Under foredraget deler Maj My redskaber til at lytte til sin intuition, vække den indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt og meningsfuldt, som du drømmer om.

Foredraget vil også give dig en konkret indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger – flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er god tid til at stille spørgsmål og i fællesskab diskutere muligheder og udfordringer i familielivet.

Billetter sælges kun i forsalg og er bindende.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.