Inspiration til indretning af børneværelset

Inspiration til indretning af børneværelset

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er næste projekt på din dagsorden at rydde op på børnenes værelser, og mangler du inspiration til, hvordan du med fordel kan skabe en ny indretning på værelset, så der er masser af plads til både leg og legetøj, uden at det kommer til at ligge og flyde på gulvet? Eller er børnene vokset sig større, og har de skiftet interesser, så det er på tide at opdatere værelset, så det bliver alderssvarende? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her i denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvordan du kan indrette børneværelset, så der er masser af plads til opbevaring, og så værelset samtidig er alderssvarende. Dine børn vil helt sikkert elske dig for det.

Masser af opbevaringsplads er vigtig

Uanset alder så vil børn altid have rigtig mange ting. For de mindstes vedkommende kan det for eksempel være legetøj, og når børnene vokser sig større, vil de få andre interesser som for eksempel hobbyer. Så kan det være, at de begynder at interessere sig for at sy, designe smykker med perler eller samle på fodboldmerchandise.

Derfor er det utroligt vigtigt, at der altid er masser af opbevaringsplads på værelset, da det ellers hurtigt kan komme til at se rodet ud, samtidig med at rodet gør det mere besværligt at få gjort rent. Heldigvis findes der mange forskellige slags opbevaringskasser, som du kan købe hænge op på væggen eller sætte på et reolsystem. Det kan både være kasser i træ eller plastik, og de findes i et utal af forskellige størrelser.

På den måde lærer børnene også at skabe orden og system i deres ting, ligesom de også lærer at rydde op efter dem selv.

Sørg for et godt lys der fremmer leg og læring

Uanset om børnene er små, og skal have læst godnathistorier om aftenen, eller om de er større, og bruger tid på værelset til at lave lektier eller læse i bøger eller blade, så er det vigtigt, at der er et godt lys. Det kan for eksempel være en god ide at købe en læselampe, som kan hænges op på væggen. På den måde tager den ikke unødig plads på gulvet, hvilket er en særlig stor fordel, hvis værelset ikke er så stort.

En læselampe sikrer et rigtigt godt lys, uanset om det er dig selv, der skal bruge lyset til at læse godnathistorier, eller om det er barnet selv, der skal bruge det, når det læser eller laver lektier.

Andre forslag til indretningen:

  • Lad barnet bestemme farven på væggene
  • Opsæt gardiner ved vinduerne så barnet kan få en god nats søvn
  • Skab en hyggelig stemning med puder, bamser eller lignende

 

Avatar
ANNONCØRINDHOLD Denne artikel er skrevet og indrykket af en Kids Aarhus Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Kids Aarhus har intet med produktionen af artiklen at gøre.