Idémager i evig ballade

Idémager i evig ballade

Nu kan I møde frække Villads fra Valby. Foto: Musikhuset Aarhus

Nu får de populære bøger om Villads fra Valby nyt liv på de skrå brædder, når forestillingen rammer Musikhuset Aarhus den 8. oktober.

Med sit røde hår og charmerende smil er Villads fra Valby næsten ikke til at stå for. Han er ét stort legebarn, men det kan altså også give ret meget ballade med de voksne. Især når man lige er startet i nulte klasse og skal lære det der med lærere, lektier og ikke mindst piger.

I teaterforestillingen tager den charmerende lømmel os med på en rejse til hverdagen, som den ser ud gennem barneøjne. Og madpakker, skolestart og mobiltelefoner er bare en tand sjovere, når man som Villads er rigtig god til at få gode idéer. Forestillingen bliver sat op i Musikhuset Aarhus’ Rytmisk Sal og er baseret på Anne Sofie Hammers succesfulde bøger om den frække dreng Villads fra Valby.

Forestillingen om Villads er sat op af Louise Schouw Teater, der også stod bag forestillingen Vitello, som spillede i Musikhuset Aarhus tidligere på året.

Villads fra Valby henvender sig især til børn i skolestartsalderen, og forestillingen varer 75 minutter. Der er kun én spilledag den 8. oktober, men til gengæld er der to forestillinger samme dag. Billetter koster mellem 115-195 kr. og kan købes her.

Stina Askholm Hansen
Journalist på Kids Aarhus. Aarhusianer på trettende år og mangeårig fan af rejser, oplevelser og hygge, som sjovt nok altid ender med at tømme pengepungen. Snuser ofte rundt i byens gader efter nye hyggelige steder - især i Latinerkvarteret. Er uddannet i virksomhedskommunikation og arbejder freelance som skribent og kommunikatør.