Hold et barnedåb som dine gæster vil huske

Hold et barnedåb som dine gæster vil huske

Det er den første fest med 100% fokus på dit lille barn.

Selvom det er en fest hvor, at det egentligt handler om ham/hende, så er det i virkeligheden også en vigtig fest for mor, far og eventuelle søskende.

Benyt muligheden for at holde en hyggelig lille fest med alle dem, som du holder mest af, og som skal være en stor del af dit barns fremtidige liv.

Det kan godt være hårdt at arrangere en fest med et lille spædbarn på armen, å klem ballerne sammen og kom i gang med planlægningen af den første fejring.

 

#1. Sørg for at have styr på planlægningen i god tid

Planlæg, planlæg, planlæg.

Det kan ikke siges nok. Det er noget andet at holde fest, når man har ansvaret for et lille barn samtidig. Det er ikke lige så sjovt når tingene ikke går som planlagt, og det ville være mest optimalt, hvis I bare kunne læne jer tilbage og nyde dagen med jeres lille vidunder.

Så beslut dig fra starten af, om der skal være et bestemt tema. Du skal ikke nødvendigvis gå all-in på Star Wars og købe lyssværd i lange baner, men derimod bare danne dig et overblik over hvilken slags fest, at du ønsker. Skal der være fokus på gode god mad, som man sidder ned og spiser, eller ønsker du derimod en fest med gang i den og sjove aktiviteter?

#2. Booking og alt det praktiske

Når du i din planlægning har besluttet dig for hvilken slags fest, som du vil holde, så er næste step på vejen at få booket og bestilt alle de ting, som passer til netop dit arrangement.

Invitationer skal sendes ud, menuen skal vælges, lokationen skal bookes, og ønskesedlen skal laves.

Hvis dit lokale ikke har det udstyr, som du gerne vil bruge, så kan du købe det meste hos Djhuset.dk.

Hvis du er i god tid, så er det også altid en god idé at fortælle dine nærmeste, at du har valgt dato til barnedåben, så de kan sætte kryds i kalenderen og ikke laver andre aftaler den dag.

 

#3. Nyd det

Dagen er kommet. Det ”hårde arbejde” er done, og nu skal du forhåbentligt bare læne dig tilbage og nyde dagen med dine nærmeste.

Når selve festen starter efter kirken, så kunne I overveje om I skal have jeres baby ud af dåbskjolen. Hos Houseofkids.dk kan I få meget forskelligt tøj til alle lejligheder.

Nyd dagen og tag billeder.

Selvom det er din babys første fest, så er det mindst lige så vigtigt for mor og far. Det er her, at I viser jeres vidunder frem og har dem i centrum for første gang. Alle dem som der dukker op, er en stor del af jeres kommende liv sammen. Så slap af, nyd det og tag imod den hjælp som I får tilbudt.

 

 

 

 

Avatar
ANNONCØRINDHOLD Denne artikel er skrevet og indrykket af en Kids Aarhus Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Kids Aarhus har intet med produktionen af artiklen at gøre.