Har du børn og bor i Århus?

Har du børn og bor i Århus?

Børn er dejlige. Mange er enige om, at når du får børn, så oplever du en livsbekræftelse som aldrig før. Børn er for mange meningen med livet. Dog er alting ikke så let, som det lyder, når det kommer til børn. Det er dyrt at have børn, samt mange tvivler på, om de er gode nok forældre. Der er mange spekulationer om, hvad man kan eller skal gøre bedre for sit barn. I Århus er der et online nyhedsblad kaldet Kids Aarhus, hvor der leveres nyheder, tips og inspiration til børnefamilier i Århus-området. Til dig som forældre, er der både inspiration i forbindelse med:

  • Guides til hvordan og hvorledes i forskellige situationer skrevet af andre forældre med erfaring på det specifikke område
  • Børnenyheder i Århus
  • Hotspots for børn i Århus
  • KV2017 (kommunalvalg 2017)
  • Anmeldelser
  • Abonneringsside
  • #kidsaarhus

Der er altså masser af inspiration samt hjælp at hente, hvis man ønsker det. Det er aldrig ildeset at få andres input og eventuelt se, om det også virker for en. Alle er forskellige, og derfor gør alle også ting forskelligt. Lad os lære af hinanden.

Børn er dyre

Det er ikke noget nyt, at børn er dyre at have. Der er lavet diverse statistikker som fortæller ud fra forskellige undersøgelser, hvad børn i gennemsnit koster hvert år af deres liv, indtil de fylder 18. Dette gør dem dog ikke til en mindre glæde, men det vil altid sætte begrænsninger i forhold til det materielle. I dag kan man tage lån, hvis det bliver nødvendigt. En lån indebærer en skræddersyet tilbagebetalingsaftale, så den passer til dig og din økonomi, så det ikke skaber problemer for dig. På hurtigudbetaling.dk får du overblik over Danmarks lånemarked. Det giver dig de bedste muligheder for at vælge den låneportal, der giver dig de bedste vilkår.