Friheden lancerer (u)hyggelig nyhed for hele familien i efterårsferien

Friheden lancerer (u)hyggelig nyhed for hele familien i efterårsferien

Foto: Det Makabre Madhus

Det bliver sindssygt uhyggeligt i Tivoli Friheden i efterårsferien, for igen i år lukker parken op for Halloween gys og (u)hygge i dagene fra 13. til 21. oktober.

Friheden har åbent alle dage frem til mørkets frembrud – parken forlænger nemlig deres åbningstider til klokken 21, så der er rig mulighed for at begive sig ind i den nye forlystelse “Det Makabre Madhus”, som kun har åbent i forbindelse med Halloween i Friheden.

Et gyseligt restaurantbesøg
Vi har nok alle oplevet dårlig service, et hår i maden eller lignende ved et restaurantbesøg. Men du har ikke set det værste endnu.

Når du besøger Det Makabre Madhus, som er et rædselshus i restaurantformat, kan du godt forberede dig på at blive skræmt fra vid og sans.

Her kan du og ungerne opleve grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der har i sinde at give jer en forskrækkelse for livet.

Hvis I tør, kan I fortsætte til den brutale buffet og videre til flere ulækre overraskelser som den barbariske slagter og den skumle bartender.

Det Makabre Madhus serverer grufulde oplevelser hele ugen for voksne og børn over 12 år (børn under 12 år anbefales at være i selskab med en voksen).

En park af (u)hygge 
Halloween-ugen er spækket med tiltag til børn, unge og voksne, som kan begive sig ud på skattejagt, fare vild i den indviklede labyrint, dekorere græskar og gå på lanternevandring.

På Friluftsscenen står Hr. Skæg klar med sit uhyggelige, men sjove show, og er I til mere action, kan I opleve et sprængfarligt Fysikshow, hvor I kan forvente fantastiske eksperimenter med eksploderende græskar, ild, kæmpe røgskyer og meget mere.

Foto: Tivoli Friheden

Når sulten melder sig
Hvis ikke skrækken har fået jer til at miste al appetitten, er der rig mulighed for at få stillet sulten i de mange madboder eller i Tivolis egen Restaurant Friheden, som disker op med en særlig menu i anledningen af Halloween.

Og har du og ungerne stadig ikke fået myrekryb nok, holder BUG AMOK workshop om dyrkelse af spiselige insekter den 15. og 16. oktober.

Tivoli Friheden satte rekord sidste år med over 35.000 besøgende, der tilsyneladende ikke lod sig skræmme af efterårsferiens uhyggelige tema. I år forventes endnu flere at trodse uhyggen.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.