Guide: 5 fede events for børn på Food Festival

Guide: 5 fede events for børn på Food Festival

Foto: Arla Food Fest

FOOD Festival starter i morgen den 7. september på Tangkrogen – og varer resten af weekenden, hvor der er åbent søndag indtil klokken 17.

Vi har samlet 5 fede events for de yngste på festivalen, der i år har rekordmange arrangementer for børn.

  • Er du en sej sild? Kom og disseker din egen sild, og se hvad der er af slimede ting indeni. Det foregår i området Havet. Ved Havet er der blandt andet også mulighed for at komme til krabbevæddeløb, røre ved fisk og fange kryb og kravl i vandkanten. Arrangementerne er gratis, og du og ungerne kan kaste jer over det alle tre dage indenfor festivalens åbningstid
  • Gratis kokkekursus for 13-18 årige. Unge med en kokkedrøm får nu muligheden for gratis at komme på kokkekursus med Danmarks Bocuse d’Or repræsentanter, stjernekokken Kenneth Hansen og commis Christian Wellendorf Kleinert, Smag for Livets gastrofysikere og særligt smagskyndige kokkeelever. Kokkeskolen foregår søndag klokken 10.30-13. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig via dette link

LÆS OGSÅ: Rekordmange events for børn på Food Festival

  • Lav popcorn over bål – og vælg din egen smag. De lokaler spejdere står klar til at hjælpe dig og ungerne med at lave lækre friske popcorn over bål. Når popcornene er færdige kan I selv tilsætte lige præcis den smag, I har lyst til – om det er noget surt, sødt eller stærkt. Arrangementet foregår i området Mad for Børn hele weekenden. Det er gratis at lave popcorn.
  • Madpakkeværksted. Lad børnene lave deres egen madpakke med lækkerier og sjove overraskelser. Børnene kan vælge mellem to forskellige. Når madpakken er samlet, kan I nyde den sammen i festivalends Enjoy Together område.
  • Arla Food Fest. Danmarks største madfest for børn og unge fyldt med oplevelser for modige smagsløg. På scenen kan du og ungerne opleve alt fra workshops om æg, til en naturvejleders udforskning af en kokasse, samt populære sangere som Shaka Loveless og Anya. I madværkstederne kan hele familien udforske, smage, blande, dufte og prøve masser af nye ting. Find hele programmet for Arla Food Fest her. 
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.