Gratis dans i verdensklasse på Moesgaards tag

Gratis dans i verdensklasse på Moesgaards tag

Foto: Ricardo Sousa

I denne weekend præsenterer Dansk Danseteater som noget helt nyt Moesgaard Summer Dance. Det sker i samarbejde med Moesgaard Museum.

Arrangementet består af fire helt gratis open air danseforestillinger i Moesgaard Museums naturskønne omgivelser med koreografier af det tre af de dygtigste internationale koreografer pt.

En gammel drøm
“Jeg har længe drømt om at tage Copenhagen Summer Dance med til Jylland, og Moesgaard Museums nye smukke arkitektur egner sig perfekt som publikumsopbygning til en udendørsforestilling som Moesgaard Summer Dance”.

“På museets grønne tag har publikum et flot udsyn til dansen og den smukke natur, og jeg kunne ikke have drømt om et bedre sted til afholdelsen af dette”, siger Dansk Danseteaters kunstneriske leder og Tim Rushton.

Gratis for alle
Forestillingerne er gratis, og foregår på museets tag lørdag 19. august og søndag 20. august klokken 11 og 14.

I tilfælde af regn aflyses forestillingerne. Hold øje med Moesgaard Museums hjemmeside og Facebook for nærmere info.

Husk et tæppe til at sidde på.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.