Gør lidt ekstra ud af tiden derhjemme

Gør lidt ekstra ud af tiden derhjemme

Tydeligt at kunne se ens barns glæde er ofte noget af det allerbedste, man kan opleve. Det vækker en helt speciel form for glæde inden i os selv. Derfor ønsker vi også, at vores børn gerne skal være glad hele tiden og efterstræber, hvordan vi bedst kan få denne glæde frem i dem. Ofte er børnene glade, hvis blot de kan få lov at være sammen med dig og hygge sig, mens de kan mærke, at du også er glad. Men der er selvfølgelig også nogle ting, du kan gøre for at vække lidt ekstra glæde hos dem.

4 tips til at vække lidt ekstra glæde

Her kommer fire små tips til, hvordan du måske kan vække lidt ekstra glæde hos dit barn.

  1. Tag på udflugt. Børn finder oplevelser rigtig spændende, og en tur i for eksempel zoologisk have kan være noget, de snakker om længe efterfølgende.
  2. Giv gaver. Børn er altid glade for gaver, specielt det at pakke dem op. Det kan både være små og store ting. For eksempel tøj, hertil kan du finde et stort udvalg på luxkidz.dk.
  3. Spil et spil. Spil kan være rigtig underholdende for børn og ofte også rigtig lærerige.
  4. Lav mad. Tag børnene med ud i køkkenet og lad dem hjælpe til med maden eller bagningen. De kan måske ikke lave meget, men de kan faktisk hjælpe med en del, hvis de blot får lov.

Vis din kærlighed

Du kan prøve og følge disse tips og se, om de ikke får et smil frem på dit barns læber. Men dette er som sagt ikke det vigtigste. Det allervigtigste for børn og det allerbedste middel, for at de får en god barndom, som de vil se tilbage på med glæde, er, at de kan mærke, at de er elsket og altid vil være det ligegyldig hvad.