Tre skønne bøger I kan lytte eller læse i ferien

Tre skønne bøger I kan lytte eller læse i ferien

Foto: Pixabay

SPONSORERET Efterårsferien betyder mere tid sammen, mere ro – og måske endda også tid til at læse sammen, lytte til en god bog eller øve sig i at læse højt.

Sammen med Fairytell har vi udvalgt tre skønne bøger, til tre forskellige aldersgrupper, som I kan læse eller lytte til i efterårsferien.

Uanset om det er i bilen, i sofaen eller i sommerhuset.

KLIK her og få de første 14 dages medlemsskab af Fairytell gratis (tilbud KUN til Kids Aarhus læsere)

  • “Lili” og hendes hund Vovvov passer rigtig godt til alderen 0-3 år. Inspirationen til både Lili og bøgerne var nem at få øje på. Det er nemlig forfatter Kim Fupz Aakesons egen datter, der sørgede for, at Llli-bøgerne overhovedet blev til.
  • ”Vitello” er en sjov og underholdende serie om drengen af samme navn og hans irriterende venner Max og Hasse. Få et godt grin med dit barn, og læs eller lyt til ”Vitello bliver forretningsmand” eller ”Vitello er bagvendt”. Vitello passer til børn i alderen 4-9 år.
  • Ole Lund Kirkegaard har skrevet mange fantastiske bøger. Du kender sikkert de klassiske ”Hodja fra Pjort” og ”Otto er et næsehorn”. Nu kan du også læse og lytte til ”Gummi-Tarzan” og ”Albert”. Ole Lund Kirkegaards bøger er for børn fra cirka 7 år (men de kan bestemt også nydes som højtlæsning tidligere).
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.