Gederne vender tilbage til Skolemarken

Gederne vender tilbage til Skolemarken

Gederne vender torsdag eftermiddag tilbage til Skolemarken efter både legepladsen og Frederiksbjerg Skole har gennemgået en større ombygning.

Frederiksbjergs børnefamilier har ventet længe, men nu skulle det være både sikkert og vist, at der fra i morgen, torsdag eftermiddag, atter er geder at se i den lille fold ved siden af kaninernes løbegård på legepladsen Skolemarken, som ligger i “baghaven” til den nybyggede Frederiksbjerg Skole.

Det bekræfter personale på legepladsen overfor Kidsaarhus.dk.

Det første stykke tid vil gedernes fold være aflåst, så de kan vænne sig til deres nye omgivelser, men herefter vil det være muligt at besøge gederne en eller to personer ad gangen.

Helt præcis er der tale om fire geder, der er importeret fra det nordjyske.

Gederne flyttede til Baunes Plads, da byggeriet af skolen og ombygningen af Skolemarken gik i gang i 2014. Men planen har helt tiden været, at de skulle vende tilbage igen. Og det sker altså nu.

 

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.