Efter 1000 delinger: Flaskepost-afsenderen Caroline er fundet

Efter 1000 delinger: Flaskepost-afsenderen Caroline er fundet

Sådan så det ud, da de to flaskeposter blev sendt afsted 22. juli

Så lykkedes det!

Med hjælp fra Kids Aarhus læsere har vi nu fundet frem til treårige Caroline, der i går blev efterlyst i en artikel her på Kids Aarhus.

Caroline var efterlyst, fordi hun var afsender af en flaskepost, som svenske Marie Blåbergs 11-årige datter Thea mandag den 6. august fandt på en strand lidt udenfor Halmstad.

Fundet i Sverige
Via Facebook forsøgte Marie Blåbjerg nu at lokalisere afsenderen. Og det lykkedes altså i går, efter opslaget fra Marie Blåbjerg var blevet delt mere end 1000 gange.

Kids Aarhus læsere delte også gårsdagens artikel og medhørende Facebook-opslag flittigt, og det var medvirkende til, at Carolines mor, Michelle, i går eftermiddag opdagede, at hendes datter var “efterlyst”.

“Jeg så jeres opslag her på Facebook, og var mildest talt overrasket og begejstret. Caroline var helt oppe at køre, og hoppede rundt af begejstring over at nogen havde fundet hendes flaskepost”, fortæller Carolines mor, Michelle M. Boldvig

LÆS OGSÅ: Caroline fra Aarhus søges! Flaskepost fundet ved Halmstad

Familien, der bor i centrum af Aarhus består af far Morten, mor Michelle, storesøster Josephine på 5 år, og Caroline på snart 3 år. Begge pigerne går i børnehave sammen.

Foto: Marie Blåberg

Familien var på ferie i Frederikshavn, og besluttede sig for at sende en flaskepost – ligesom i Jakob Martin Strids bog om den kæmpestore pære.

“Vi har læst “Den utrolige histoire om den kæmpestore pære” en million gange. Og så kører der en udsendelse på Ramasjang, der hedder flaskepost fra havet, så pigerne synes, det kunne være sjovt at prøve at sende en flaskepost. Så da vi var på ferie hos farmor og farfar i Frederikshavn, skulle det være”, siger Michelle M. Boldvig.

Søsat ved Strandby
Familien kørte 22. juli op lidt nord for Frederikshavn, til byen Strandby, hvor der var god mulighed for at søsætte flaskeposten – og resten er historie, for sidste mandag – den 6. august, blev flaskeposten fundet af Marie Blåbjergs 11-årige datter Thea på en strand ved Gullbranna i nærheden af Halmstad.

Marie Blåbergs datter Thea på 11 år fandt flaskeposten på en strand ved Halmstad. Foto: Privat

Familien Boldvig håber nu på, at også storesøster Josephines flaskepost bliver lokaliseret.

“Nu venter vi lidt spændt på om storesøsters flaskepost også dukker op et eller andet sted”, siger Michelle M. Boldvig.

Hun synes, det er sjovt og dejligt, at man via Facebook kan finde frem til afsenderen.

“Og så er det da også en skøn historie for begge børn, som de kan tage med sig frem i livet”, siger hun.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.