FindersKeepers lancerer område kun med børne-goodies

FindersKeepers lancerer område kun med børne-goodies

Foto: FindersKeepers

I denne weekend er der endnu engang mulighed for at få nallerne i nogle ustyrligt lækre varer til gode priser, når der er FindersKeepers Designmarked på Godsbanen.

Her inviterer en masse dygtige designere og kreative iværksættere os ind i deres univers og sælger ud af deres produkter.

Og i år har FindersKeepers ekstra fokus på børnene. Det gør det med et helt nyt område, dedikeret til bæredygtigt design for de mindste, kaldet FindersKeepers Kids.

Her kan du finde en perlerække af designere, der laver bæredygtigt design til børn –  lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og sødt tilbehør til børneværelset fra mærker som Wooden Makings, Little Mighty & Mint, Svært Fint og Skovalfen.

FindersKeepers har åbent på Godsbanen 3.-4. juni fra klokken 10.45-17 både lørdag og søndag. Du kan sikre dig billet allerede hjemmefra.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.