Fem fede farsdagsgaver

Fem fede farsdagsgaver

Foto: Liebe Copenhagen

Mandag den 5. juni – 2. pinsedag, er det Fars dag – men hvad hulen skal du finde på til gemalen derhjemme (på vegne af ungerne selvfølgelig), når du ikke lige er det store krea-geni, eller hvis tiden ikke er til at bikse to askebægre og et kaffekrus sammen med et snapshot af ungerne på.

Kidsaarhus.dk står selvfølgelig til tjeneste med en række gode bud.

Sværdkampe og kongemagt
Hvis din mand er til højspændt drama med vilde vikinger, blodige slåskampe og smukke møer, så forkæl ham (og måske resten af familien) med billetter til den storslåede udendørsforestilling Røde Orm, der spiller sommeren over på det mere end 13.000 kvadratmeter store græsklædte tag på Moesgaard Museum. Hver aften er der plads til 3500 siddende gæster, og mere end 70.000 har allerede sikret sig billet til familieforestillingen, som er blevet skamrost af anmelderne. Billetter koster fra 95 kroner.

Til ”FAR”
Har manden din tendens til at smide sine nøgler væk, eller trænger han bare til at smukt vedhæng, som samtidig kan minde ham om sin dejlige familie, så var det måske en ide at investere i disse smukke nøgleringe, som koster 249 kroner stykket. En anden mulighed kopperne fra Liebe Copenhagen, hvor du i anledning af fars dag selv kan designe en tekst. Kopperne koster fra 150 kroner.

En stjernestund mellem far og barn
Et alternativ til de materielle gaver er et kursus i babymassage for fædre. Her lover arrangørerne fra FOF, at kurset er en stjernestund for fædre, som vil lære at massere deres barn, og at det samtidig er en unik mulighed for fædre, der vil have en hyggestund med deres barn. Kurset koster 200 kroner.

Getaway – UDEN børn
Måske er det, I trænger allermest til, en tur på hotel med overnatning. Helt UDEN børn, der råber ”moooar” eller ”faaaar”, og som skal tørres, have skiftet ble eller puttes. På Vejlefjord får I både overnatning, dejlig mad og spa-forkælelse i lækre omgivelser. Trænger I til forkælelse i lidt mindre målestok, så lav et gavekort til et smut i Grossererbadet, som er badeanstalten Spaniens velværeafdeling. Her er blandt andet dampbad, megabrus og massagebassin. Slut af med dejlig mad på Aarhus Streetfood.

Lidt stærkt at styrke sig på
Gin er det nye sort. Og selvfølgelig skal din mand være helt med på noderne indenfor hvad der rører sig på spiritusfronten. Forær ham derfor et gavekort til ginsmagning hos Smag Først, der holder til både på Trøjborg og Frederiksbjerg. Er han mere til øl, så skal turen måske i stedet gå til Mikkeller, hvor han kan starte fra en ende af i baren.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.