Familiemedie i Aarhus er kommet godt fra start

Familiemedie i Aarhus er kommet godt fra start

Foto: Kids Aarhus

Af Ida Emilie Pedersen, Smagmedier

Med mere end 5500 følgere på Facebook, og over 10.000 unikke brugere hver måned, er det aarhusianske familiemedie Kids Aarhus blevet en succes hos aarhusianske familier.

Kæmpe interesse
”Vi oplever kæmpe interesse for den her niche, og der er ingen tvivl om, at der har været et hul i markedet for et medie, der henvender sig til børnefamilierne.”

Sådan lyder det fra redaktør på det nystartede familiemedie Kids Aarhus, Mai Helene Lykke.

Hun er tidligere redaktør på Frederiksborg Amts Avis, og blandt andet har skrevet artikler til magasinerne Vores Børn og Gravid.

Hun har startet familiemediet sammen med Mikkel Krogh, der også driver madmediet Smag Aarhus.

Guides hitter
Kids Aarhus skriver om alt, hvad der rør sig inden for emnet børnefamilier. Og ikke mindst guides og artikler om børnearrangementer hitter hos læserne.

”Vi laver hver uge weekendguides til, hvad der sker i lokalområdet, og giver læserne inspiration til arrangementer, som de kan besøge med deres børn”.

“Vi har på det seneste skrevet om alt fra kronprinsesse Marys åbning af den internationale børnelitteraturfestival til kommunalvalget. Det er især guides og arrangementer, der trækker mange læsere”, lyder det fra Mai Helene Lykke.

Fortsat vækst
Både Mikkel Krogh og Mai Helene Lykke er selv flittige brugere af Aarhusområdet og går meget op i selv at følge med i initiativer og nyheder fra byen.

Der bliver ofte taget udgangspunkt i eget familieliv og interesser til artikler på Kids Aarhus.

Stort potentiale for nichemedier.

”Der er et stort potentiale for Kids Aarhus, da det er et nichemedie, som er tilpasset sine læsere. Der er ikke mange, som holder avis i dag, derfor giver det totalt god mening at ramme målgruppen med et online medie”, siger Mai Helene Lykke.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.