Få 25 procent på måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Få 25 procent på måltidskasser fra Den Grønne Asparges

ANNONCE Alle dem, der ønsker sig sund, afvekslende og hurtig aftensmad i en alt for travl hverdag med børn, rækker hånden op!

Ja, du er ikke alene. For vi ved det jo allesammen godt – sundt og nærende mad er vigtigt. Særligt, når man vokser og skal lære.

Men når man kommer hjem sent om eftermiddagen med trætte børn, så kan det være svært at finde overskuddet til at opfinde den sunde tallerken, hver gang du går i køkkenet – særligt, når det er lige midt i ulvetimen, og ungerne skriger sultent efter pasta og ketchup.

Heldigvis er der råd for det!

Vi har nemlig lavet en aftale med Aarhus-virksomheden Den Grønne Asparges, så du kan få ikke bare en, men to måltidskasser leveret med ikke mindre end 25 procents rabatrabat.

Kasserne bliver leveret lige til din dør og indeholder alt, hvad du skal bruge til at lave tre til fire lækre aftenmåltidder.

Få 25 procent rabat på dine to første måltidskasser her

Stigende interesse
Hvis du synes, det er en fristende løsning på hverdagens evige sundheds-dilemma, er du ikke alene.

Flere og flere vælger nemlig at få leveret en måltidskasse, og det er noget, Den Grønne Asparges kan mærke.

”Det sidste år er der sket rigtig meget hos os. Vi har fået rigtig mange nye kunder. Vi har måtte flytte i nye lokaler, udvide og ansætte for at følge med efterspørgslen,” siger stifter og indehaver af Den Grønne Asparges Pia Foged.

Få 25 procent rabat på dine to første måltidskasser her

Kun det bedste er godt nok
Formålet med Den Grønne Asparges’ måltidskasser er, ifølge indehaver Pia Foged, at gøre det nemmere for folk at få de bedste råvarer på bordet, selvom man lever i en travl hverdag.

Derfor er råvarerne i måltidskasserne leveret af leverandører, der både er så lokale og økologiske som muligt.

Fisken er for eksempel fra P. Clausens Fiskehandel i Aarhus, grøntsagerne fra økologen Svend-Erik fra Korsmedergård i Randers og brød eller færdiglavede deje til eksempelvis tærte eller pizza fra den lokale bager i Højbjerg.

Med andre ord – du er sikret et sundt måltid, du og din familie kan indtage med god samvittighed.

Få 25 procent rabat på dine to første måltidskasser her

Opskrifter på tre til fire måltider
En måltidskasse fra Den Grønne Asparges indeholder råvarer til tre til fire retter. Der følger altid opskrifter med til de forskellige retter, og de fleste retter tager mere end 25 til 35 minutter at tilberede.

Storfamilie eller single-forælder – du bestemmer selv, hvor mange der skal være mad til, når du bestiller din måltidskasse hos Den Grønne Asparges.

I en måltidskasse med fire måltidder vil der være to køddage, en grøntsagsdag og en fiskedag, og vil du kun have en kasse med tre måltidder kan du selv vælge, om du vil have én med en køddag, en fiskedag og en grøntsagsdag eller to køddage og en grøntsagsdag.

Bor du i Aarhus, vil måltidskassen blive leveret hver mandag, mens du finder den foran din dør hver tirsdag i resten af landet.

Få 25 procent rabat på dine to første måltidskasser her

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.