Efterårsferie for både vandhunde og wellnessvovser

Efterårsferie for både vandhunde og wellnessvovser

Foto: Thomas Fryd / Lalandia

#SPONSORERET

Moar, hvad skal vi lave i efterårsferien?

Måske trænger I voksne til at dase og slappe af, mens et blik på ungernes seneste tegninger viser kæmpemæssige vandrutsjebaner og børn med smil, der matcher vandrutsjebanernes størrelse..

Badeland med sjov og velvære
Hvad nu, hvis det feriested fandtes kun en times kørsel fra Aarhus?

Et sted, hvor børnene kunne suse af sted i vandrutsjebaner i alle tænkelige størrelser, og de voksne kunne nyde wellness med boblebad og spa?

Sådan et sted findes faktisk – for blot en times kørsel fra Aarhus ligger Skandinaviens største badeland, Lalandia i Billund.

Mærk suset
Badelandet Lalandia Aquadome byder på skønne vandoplevelser for hele familien.

De større børn vil elske suset i de sjove vandrutsjebaner, mens de små kan udforske børneområderne, der er tilpasset de mindste badegæster.

Svøm udenfor og mærk den kølige luft på kinderne, mens boblerne i spaen varmer kroppen, eller oplev skøn og sanselig saunagus under kyndig vejledning af badelandets dygtige gusmestre.

Og synes børnene bedre om lidt kølige temperaturer, kan I prøve Biosaunaen.

Alt under ét tag
Pyt med regnvejrsdage, for i Lalandia kan hele familien gå tørskoede rundt til alle de sjove oplevelser.

Nyd at se ungerne forvandle sig til cirkusartister, når de hopper højt i High Jump-trampolinerne ved indgangen, hyg jer med et spil bowling eller minigolf.

Eller træd ind i det imponerende Winter World, hvor I kan tage forskud på skiferien på skibakken eller tage hele familien med i skøjtehallen.

Og til forældrene: Husk sportstasken, for I Lalandia er der selvfølgelig også træningscenter og sportshal.

Mad til alle maver
Når maverne knurrer, kan I stille sulten på en af vores mange restauranter med lækker mad, som også børnene kan lide.

Tag en kaffepause på Baresso eller Jyllands første Espresso House, der er placeret lige ved hovedindgangen til Lalandia.

Her tryller de dygtige baristaer med bønnerne, så selv de mest søvnige forældre får fornyet energi.

Find ro i feriehytten
Mætte af dagens indtryk, kan I læse en ekstra lang godnathistorie for ungerne i feriehuset og måske drikke et glas vin på terrassen.

Her kan I glæde jer til endnu en dag med sjove oplevelser og tid til at være sammen – tæt på Aarhus, men langt fra hverdagen.

#SPONSORERET

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.