Dyredetektiv: Tag på sporjagt på Molslaboratoriet i weekenden

Dyredetektiv: Tag på sporjagt på Molslaboratoriet i weekenden

Foto: Pixabay

Mange dyr er gået i vinterhi, men går du rundt med en lille dyredetektiv i maven – eller har junior derhjemme det måske, så er der gode chancer for at finde spor efter dyrene – og måske nogle andre mærkværdige spor.

Tag familien under armen og kom med Molslaboratoriets naturvejleder Marianne Graversen på jagt efter dyrespor søndag den 9. december klokken 11-14.

I kommer ud på en gåtur på ca. to kilometer, og hvis man ved hvor – og ikke mindst hvordan – man skal lede, kan man være heldig at finde spor, både efter dyr og andre skabninger.

Spor af nisser?
Det er jo juletid, så de voksne skal huske deres fantasi og det gode julehumør. Jagten er før stødt på mærkværdige små spor, hvor selv naturvejlederen kan blive i tvivl om ejermanden.

Det er måske ikke bare hare-, rådyr- eller spætte-spor, I er stødt på..

Efter turen er der skruet op for julehyggen med bål og varm kakao i Pejsestuen.

Det koster 50 kroner at at være med, og 25 kroner for børn under 15 år. Tilmelding skal ske på forhånd via dette link.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.