For første gang nogensinde: Disney On Ice kommer til Aarhus

For første gang nogensinde: Disney On Ice kommer til Aarhus

Foto: Disney On Ice

En af verdens mest populære familieforestillinger, The Wonderful World of Disney On Ice, kommer til Aarhus kort inde i det nye år.

Det er første gang nogensinde, at det ikoniske show kommer til Aarhus.

Det sker i vinterferien næste år, den 13. og 14. februar 2019 – i Ceres Arena.

Feld Entertainment præsenterer showet, der hedder The Wonderful World of Disney On Ice. Det oplyser Ceres Park og Arena i en pressemeddelelse.

Dygtige skøjteløbere
Det er et nyt show for børn og voksne, hvor man, sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere, kommer med ind i den magiske Disney-verden.

I forbindelse med showet vil blive bygget en skøjtebane i Ceres Arena. En opgave som man ser frem til på byens store eventsted.

“Vi er enormt stolte af, at vi for første gang kan præsentere Disney On Ice i Aarhus og der venter os nu en stor og spændende opgave med at gøre Ceres Arena klar til det fantastiske show. Og jeg glæder mig – jeg tror ikke, man nogensinde har set noget lignende i arenaen”, siger eventchef i Ceres Park og Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

Foto: Disney On Ice

Showet i Danmark arrangeres i et samarbejde mellem CSB Island Entertainment og Live Culture.

Så vov dig med, når Mickey Mouse og Minnie Mouse begiver sig ud på en rejse fyldt med skatte og hjertevarme eventyr.

Man kan blandt andet glæde sig til Dory fra Disney•Pixars “Find Dory”, der er tilbage med sine venner. Anna, Elsa og Olaf fra “Frost” rejser til Arendals vinterlandskab, mens Snehvide og de syv dværge lærer, at man kan klare alt med hjælp fra sine venner.

Buzz og Woody fra Cars får børnene til at springe op fra sæderne i et forrygende show, mens Simba, Timon and Pumba vandrer over savannen på skøjter og Rapunzel og Flynn løsner en lanterne – med hjælp fra en blandt publikum – i showets scene “Jeg ser lyset klart”.

Foto: Disney On Ice

Alle yndlings-Disneyfigurerne står klar på isen i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og med både dansk tale og sang.

Det er den 13. og 14. februar, at Disney On Ice kan opleves i Ceres Arena i Aarhus. I løbet af de to dage vil showet spille fem gange.

Det officielle billetsalg starter mandag den 17. september 2018 klokken 10. Men allerede fra den 3. september 2018 klokken 10, kan billetter købes i forsalg for DSB plus kunder via www.dsb.dk/disney samt sæsonkortholdere i AGF.

Det koster ikke noget at oprette en DSB Plus profil. Billetterne koster fra 205 kr. til 470 kroner ekskl. gebyr og kan købes hos ticketmaster.dk. Som DSB Plus-kunde får man, udover forsalg, 15% rabat, hvis man logger ind via sin profil på dsb.dk/plus og køber billetter herigennem.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.