Stadig billetter til Cirkus Summarum i Aarhus

Stadig billetter til Cirkus Summarum i Aarhus

Foto: Foto: Agnete Schlichtkrull / DR

Cirkus Summarum på Tangkrogen er altid et tilløbsstykke, og som oftest går der ikke mere end et par timer, før billetterne er sat til salg, før der må meldes totalt udsolgt.

Billetterne blev sat til salg i morges klokken 9, men her torsdag eftermiddag den 22. marts, er der stadig ledige billetter at få, hvis du og ungerne drømmer om at komme ind og møde Bamse, Hr. Skæg, Kristian og Motor Mille.

Ikke udsolgt
Ingen af forestillingerne er nemlig udsolgt endnu – omend, de bedste pladser til årets forestillinger på Tangkrogen, der ligger i dagene mellem 20. juli og 7. august, er taget.

Kig selv ind forbi, hvis du ikke allerede har sikret dig billetter.

Foto: Agnete Schlichtkrull / DR

Det er Muskelsvindfonden, DR Ramasjang og DR Big Band, der arrangerer Cirkus Summarum, derfor går alt overskud fra billetsalget og salg på pladsen til Muskelsvindfondens arbejde for at styrke børn og unge med muskelsvind.

Cirkus Summarum fylder 10 år til sommer, så der er lagt op til en magisk cirkusforestilling med ekstra fest, farver og ballade med dine helte fra Ramasjang.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.