Byens bedste familieoplevelse: Her er de fem nominerede

Byens bedste familieoplevelse: Her er de fem nominerede

Foto: Naturhistorisk Museum

Byens bedste familieoplevelse skal findes! Vil du hjælpe?

Websitet AOA, Alt om Aarhus, har sat sig for at udkåre “Byens bedste familieoplevelse 2016”. Med i kampen om den prestigefulde titel er VæksthuseneNaturhistorisk Museum og Børnenes Jord. I førertrøjen ligger kulturhuset Dokk1, stærkt efterfulgt af den aarhusianske forlystelsespark Tivoli Friheden. Der er intet, der er sikkert endnu, og du kan selv stemme på din favorit her.

Kategorien “Byens bedste familieoplevelse 2016” skal hædre de attraktioner, institutioner og kulturtilbud, der involverer hele familien. De nominerede i denne kategori har da også allesammen noget helt særligt at byde på for hele familien.

Det aarhusianske website, Alt om Aarhus, vil finde byens bedste i 15 forskellige kategorier. Alt fra “Byens bedste fredagsøl” til “Byens bedste Shoppingsted” skal findes i løbet af efteråret. De nominerede i hver kategori er fundet, og den endelige vinder kåres den 9. november 2016.

Du kan være med til at stemme, hvis du har en favorit blandt de nominerede i kategorien “Byens bedste familieoplevelse 2016”. Du kan afgive din stemme frem til den 7. november kl. 12.00 her.