Børnetøjsbutikken Hanfalke åbner showroom på Frederiksbjerg

Børnetøjsbutikken Hanfalke åbner showroom på Frederiksbjerg

Foto: Fra Hanfalkes instagram

Livssstils- og børnetøjsbutikken, Hanfalke, som er en webshop med et særligt udvalg af boliginteriør, børnetøj og livsstilsprodukter, har hidtil kun været at finde online.

Men i weekenden gik butikken fra at være webshop til nu også at have showroom med adresse på Hans Broges Gade 31 på Frederiksbjerg.

Hermed får kunderne større mulighed for at opleve det unikke Hanfalke-univers, før de køber.

“Vores varer er særligt håndplukkede for at skabte et unikt univers, hvor kun vores personlige favoritter er repræsenteret”, fortæller indehaver Stine Christiansen, der åbnede webshoppen i 2016.

Hun ejer butikken sideløbende med sit fuldtidsjob ved Bestseller, hvor hun arbejder med indkøb – så er der en del, der skal gå op, som hun selv siger.

Foto: Fra Hanfalkes instagram

Høj kvalitet
Stine Christiansen har altid elsket børn og indretning.

“Så for mig var det helt naturligt at dele ud af den glæde og interesse. Jeg bruger meget tid på at udvælge de helt rette produkter og går meget op i høj kvalitet. Designet er tidsløst, så produkterne har en lang levetid og kan gå i arv. Det betyder meget for mig, at produkterne har en histore, og at leverandørerne kræser om det de laver”, siger Stine Christiansen.

Alle mærker er økologiske. Til mor og bolig er der mærker som Aiayu, Ellies and Ivy, Lillerød og snart også Skall Studio.

Til de små er der Selana of Switcherland, Serendipity Organics, Engel, Konges Sløjd, CINK og mange andre.

Vil gerne møde kunderne
Det er manglen på kontakt til kunderne, der nu får Stine Christiansen til at udvide fra webshop til showroom.

“Jeg har valgt at udvide, da jeg kan mærke at jeg mangler kontakten til kunderne. Jeg vil så gerne møde dem, og ikke mindst de kære små”, siger Stine Christiansen, der selv bor i lejligheden, hvor showroomet er tilknyttet.

Foto: Fra Hanfalkes instagram

Hygge for mødregrupper
Til at starte med vil Hanfalke have åbent onsdag fra 11-18, lørdag 9-16 og aftentimerne de resterende dage fra 16-18.

Og så barsler Hanfalke med arrangementer for de lokale mødregrupper.

“Inden længe bliver det muligt at samle sin mødregruppe, eller veninder, til er par hyggelige timer i butikken. Så lukkes der for andre kunder, og det kan nydes lidt lækkerier, mens I blot kan slappe af, nyde hinandens  selskab og se på lidt nyheder i butikken”, siger Stine Christiansen.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.