Børnene vælter ind på Aarhus Teater

Børnene vælter ind på Aarhus Teater

Foto: Pixabay Images

Aarhus Teater vil have børnene i teatret.

Aarhus Teater vil ikke kun have besøg af de voksne, de vil have både unge og gamle gæster. Hele familien skal have mulighed for at komme i teatret sammen. I august 2015 søsatte Aarhus Teater kampagnen “Billigere end Biffen”, som skulle tiltrække de unge gæster.

Således gik det til, at billetter til børn og unge under 25 år kunne købes til en halvtredser på Aarhus Teater. Tilbuddet er stadig aktuelt og alle forestillinger er inkluderede i tilbuddet. Denne ændring har for alvor ændret på tingene i det smukke skuespilhus.

“Billigere end biffen-ordningen med billetter til en flad halvtredser virker,” siger den glade teaterdirektør, Henning Kærsgaard til Aarhus Stiftstidende.

Aarhus Teater er kommet i mål
Målet med de billige billetter var at få flere unge gæster til Aarhus Teater. Billetsalget til børn og unge er da også steget voldsomt. Faktisk er billetsalget til børn og unge steget med 16.000 siden august 2015.

“Det var i forvejen en ambitiøs målsætning, at hver tredje af vores publikum skulle være under 25 år inden for to sæsoner. At vi så har mere end nået dette mål allerede efter bare én sæson, er jeg fantastisk glad for,” siger Henning Kærsgaard til avisen.

Du kan indtil videre tage dine børn med i teatret for halvtreds kroner frem til udgangen af året. Derefter vurderes det, om ordningen skal fortsætte.