BørnefastiBAL er klar til fest: På lørdag går det amok i Botanisk...

BørnefastiBAL er klar til fest: På lørdag går det amok i Botanisk Have

Foto: BørnefestiBAL

På lørdag går det helt bananas med masser af musik og aktiviteter for ungerne, når dette års udgave af BørnefestiBAL foregår i Botanisk Have.

Og arrangørerne har programmet klar – det består blandt andet af en lækker potpourri af MGP-numre, stjerner fra Voice Junior, Ole Kibsgaard og Stine Findsen – og de lokale helte fra Hipsomhap.

Det fulde cast og programmet kan ses her.

Gaver til syge børn
I år bliver BørnefestiBAL noget helt særligt. Ikke blot, for de børn, som kommer med ud i solen og oplever musikken, aktiviteterne, popcornene og legen.

Men også for de børn, som ikke kan komme med til BørnefestiBAL.

På BørnefestiBAL vil der i samarbejde med Kids Aid blive oprettet et Kids Aid Gaveindpakningstelt.

Her kan børnene på festivalen kan få oplevelsen af at give noget af deres glæde videre, og dermed lade børn som gennemgår en svær periode, vide at der bliver tænkt på dem.

Foto: BørnefestiBAL

Flying Tiger Copenhagen har doneret en hel masse gaver fra deres udvalg, som børnene kan pakke ind og aflevere i teltet med en sød hilsen eller en tegning.

Efter hver dag, i hver by vil en repræsentant fra Kids Aid køre til det nærmeste hospital med en sygeafdeling for børn, og aflevere alle gaverne, hilsnerne og dermed dele lidt glæde med dem i en svær tid.

Billetter til BørnefestiBAL kan købes her.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.