Bliv en mere aktiv familie med et sportsur

Bliv en mere aktiv familie med et sportsur

Skal du eller dit barn gå en mere aktiv tid i møde, hvor gåture, løbeture eller andet er på dagsordenen? Så kan der være flere gode grunde til, hvorfor det kan være motiverende at bruge et sportsur. Det giver for det første et rigtig godt overblik over, hvor meget motion, I rent faktisk laver. Når man ved, hvor meget man har lavet den ene gang, så kan man lettere prøver at overgå det gangen efter – hvad enten det handler om tid, distance eller begge dele. Det er også lettere at sætte målsætninger for dig og dit barn, når I faktisk ved, hvad udgangspunktet er. Skal I kunne gå 3 kilometer på en bestemt tid? Vil I måle pulsen imens, så I kan se, at I holder nok gang i jer selv? Der er mange gode muligheder med et sportsur.

Hvilket sportsur skal jeg vælge?

Et sportsur bliver også nogle gange kaldt pulsur, løbeur eller motionsur, men betegnelserne dækker mere eller mindre over den samme ting. Der kan være nogle funktioner til forskel, men de har alle sammen det samme primære mål. Hvilket sportsur skal jeg så vælge? Der er rigtig mange muligheder ude på markedet, og det kan være svært at overskue det hele. Denne test har samlet 30 pulsure og holder dem op mod hinanden, så dig og din familie kan finde det ur, som passer bedst til jeres behov. Det kan også være, I skal have flere ure, der skal kunne forskellige ting, og det kan testen her hjælpe med. Testen bygger på resultater fra forskellige andre tests og over 17.000 anmeldelser.

Hvilke funktioner skal mit sportsur have?

Der er forskellige ting, man skal overveje, inden man skaffer sig selv eller sin familie et sportsur. Når det gælder distance- og tidsmåling, kan I alle som regel have del i målingerne fra ét ur. Men når det for eksempel gælder kaloriemåling, så er det kun personen, der har uret på, der måles på, og uret skal indstilles specielt til denne person med hensyn til maksimalpuls og hvilepuls med mere.