Billige heldragter til babyer: Det her skal du se efter

Billige heldragter til babyer: Det her skal du se efter

Hvor markedet for babytøj rummer alt fra miniatureudgaven af voksentøj til bizarre, kostumeagtige onesies, vil heldragten som regel altid være den praktisk bedste løsning. Både for dig, da det at få babyen klædt af inde på puslerummet og skifte ble bliver en nem sag, hvor risikoen for at spilde fra den beskidte ble minimeres. Men heldragter er også bedst til babyen, da deres design gør, at dragterne ikke forrykker sig og ikke lader sig fjerne af små børnefingre.

Godt er det at have flere heldragter til baby i garderobeskabet, og da funktionalitet betyder mere end brand især ved heldragter, så kan du lige så godt købe billige heldragter til babyer.

Billige heldragter til babyer i flere materialer

Når der bliver gjort så meget ud af at fremhæve det praktiske aspekt ved heldragter til babyer, er det ikke fordi, du ikke finder stor variation i udseende og materialer. Heldragter kan købes som jumpsuits med hætte, som natdragt og med eller uden ærmer. Materialet kan være 100 % bomuld eller uld, eller med slidstærke, syntetiske stoffer iblandet – fx elastan og polyester.

Har du krav til specifikke egenskaber?

Ved billige heldragter til babyer kan der være flere, meget specifikke egenskaber, du måske er på jagt efter. Fx har nogle modeller en elastik i taljen, der hjælper med at holde på dragten og kan ses som en feature ved heldragter, der foregiver at være bluse og nederdel. Om der skal være knapper i kraven eller ej har du måske også en holdning til. Og skal der være lynlås?

Hvad skal varmeisoleringen være?

Selv hvis det er køligt, kan det give mening at vælge en heldragt med lav varmeisolering, så du i stedet kan holde din baby varm med en sweatshirt eller T-shirt trukket over selve heldragten. Er heldragten det eneste, babyen har på, så sørg for en høj varmeisoleringsevne.