Babyoperaen Hjertelyd spiller to gange i 2019 – billetter er frigivet

Babyoperaen Hjertelyd spiller to gange i 2019 – billetter er frigivet

Illustration: Den Jyske Opera

Babyoperaen “Hjertelyd”, som Den Jyske Opera lancerede i 2018, spiller igen i 2019.

Hermed får endnu flere babyer og børn i alderen 0 til 2,5 år – og deres voksne, mulighed for at opleve den unikke opera, som er en poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører.

Det oplyser Den Jyske Opera i en pressemeddelelse.

“Vi åbner døren ind til operaens sanselige univers. Vi gør det på en nænsom måde, der skaber nærvær for små og store. Du og dit barn skal være med til musik og bevægelse, og I vil få sanselige oplevelser af blødt, glat, pelset, lyst og mørkt”.

“I vil blive lokket, forundret og draget ind et landskab af farver og lyde, hvor der er hjerterum til alle – også jer, der oplever opera for allerførste gang. Babyernes egne lyde og børnenes fysiske aktivitet bliver en del af forestillingen, hvor alle til stede inkluderes i det samme legende musikalske rum”, skriver Den Jyske Opera på sin hjemmeside om babyoperaen, der er udviklet i samarbejde med Spitalfields Music fra London, der er prisbelønnet for Musical Rumpus, opera for de 0-2,5 årige.

Hjertelyd har premiere på Godsbanen den 11. januar 2019, hvorefter den spiller frem til 31. januar. Billetter kan købes her.

Senere på året er det igen muligt at opleve Hjertelyd.

Det sker i forbindelse med anden udgave af Danmarks første og eneste operafestival for børn, GrowOP Festival på datoerne 19.-24. september 2019.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.