Så skal ungernes smagsløg udfordres: Arla Food Fest kommer til Aarhus

Så skal ungernes smagsløg udfordres: Arla Food Fest kommer til Aarhus

Foto: Arla Food Fest

De seneste fem år har københavnske børn og familier nydt godt af madfestivalen Arla Food Fest.

Og i år får aarhusianerne så også glæde af festivalen, som rammer Tangkrogen i forbindelse med Food Festival.

Det sker i weekenden fra den 7.-9. september, hvor ungernes smagsløg udfordres, når de prøver kræfter med sjove og lærerige madaktiviteter.

Programmet byder på alt fra blodige madshows og leg med kokasser til koncerter med blandt andet Anya, Skinz samt Mika og Tobias, som synger hittet “Ikke mere mælk”.

Til madfestivalen vil der være rig mulighed for at prøve en masse aktiviteter, der giver anledning til både sjov og læring på samme tid.

Foto: Arla

Den Blå Planet kommer blandt andet og endevender en blæksprutte og deler smagsprøver af havets ”hjernemad ud”, og hvis I har mod på det, kan I se Vicky Knudsen og Morten DD gå på opdagelse i kokassers livlige miljø.

Der er også mulighed for at se en jæger slagte frisk råvildt, mens han fortæller om, hvor kødet i køledisken stammer fra.

”I Arla vil vi gerne inspirere børn og unge til sunde og gode madvaner. Arla Food Fest er en helt oplagt anledning, hvor vi møder børn og unge i øjenhøjde og sammen oplever, hvordan sund og nærende mad også kan være fyldt med sjov,” siger Anja Søholm, der eventchef i Arla.

Fakta

  • Arla Food Fest arrangeres i samarbejde med Arla Fonden, Muskelsvindfonden og Claus Meyers fond Melting Pot, der afholder Madmodsløbet i København.
  • Indtægten fra billetsalget går til Arla Fondens arbejde med at etablere flere MADlejre, så 6.-7. klasser kan komme på lejrskole og lære at lave mad.
  • For at deltage i Arla Food Fest i Aarhus, skal I købe billet til Food Festival. Det sker via dette link.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.