Teaterfestival giver 25.000 gratis billetter væk til børn og unge

Teaterfestival giver 25.000 gratis billetter væk til børn og unge

I slutningen af april lyder startskuddet til den 48. udgave af “Aprilfestival – teater for små & store”, som foregår i Syddjurs Kommune.

Og med det følger hundredevis af gratis forestillinger for børn helt ned til 1 år.

Og det allerbedste?

Forestillingerne er gratis. De mere end 25.000 billetter sættes til salg online den 10. april.

Du kan finde en samlet oversigt over forestillingerne her.

25.000 gratis billetter
Ebeltoft og Rønde bliver omdrejningspunkter for de fleste af festivalens mange aktiviteter med forestillinger på blandt andet Ebeltoft Bibliotek, Rønde Gymnasium og Fregatten Jylland.

Men festivalen når ud i alle kroge af kommunen, og faktisk er den planlagt til at gå over sine bredder. Således strømmer der også teateroplevelser ud til skoler og institutioner i Norddjurs, Aarhus og Favrskov kommuner.

En af de allerstørste
Over 100 professionelle teatre deltager, og festivalen, der præsenterer teater for børn og unge i alderen 0-16 år, er dermed en af de største af sin slags i hele verden.

I løbet af festivalugen viser teatrene over 150 forskellige teaterforestillinger fordelt på over 650 enkelte opførelser.

  • Aprilfestivalen finder sted i dagene fra den 15.-22. april. Den byder på gratis teateroplevelser i hele Syddjurs Kommune.
  • I forbindelse med arrangementet kastes over 25.000 billetter i grams.
  • Alle billetter er helt gratis og kan fra den 10. april klokken 10 bestilles online på festivalens hjemmeside, hvor det samlede program for alle festivalens mange forestillinger allerede kan studeres.
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.