AGF inviterer til 138 års fødselsdag med gratis kage og is

AGF inviterer til 138 års fødselsdag med gratis kage og is

Foto: Ole Nielsen / AGF

Næste onsdag fylder AGF 138 år, og det fejres allerede nu på søndag den 23. september klokken 16 med en storslået fødselsdagsfest for hele familien.

I anledning af klubbens store dag, spærres Stadion Allé af, og Langenæs Bageren står klar med byens største kagebord med masser af gratis kage.

I løbet af eftermiddagen vil der være masser af aktiviteter for børn på Stadion Allé – for eksempel musik og gadegøglere, og så har AGF-maskotten Aros inviteret en masse andre maskotter, som vil hygge om store og små fodboldfans, mens der varmes op til kampen mod Brøndby.

Foto: AGF

Gang i AL Bank Fanzonen
For enden af Stadion Allé har AL Bank Fanzonen skruet op for underholdningen i anledningen af den store dag.

Her vil der således være livemusik fra 2 Fools og danseopvisning fra VM Dans, mens børnene kan more sig med de velkendte aktiviteter i AL Bank Fanzonen.

Is til de første tusind 
Inde på Ceres Park fortsætter fødselsdagsfesten med is til de første 1000 børn på Bravida-tribunens familieafsnit. Og så barsler klubben med en spektakulær indledning på kampen.

Kampen mod Brøndby IF spilles klokken 18. Billetter kan købes her.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.