Sæsonstart: AGF inviterer hele familien til kæmpe fodboldfest 22. juli

Sæsonstart: AGF inviterer hele familien til kæmpe fodboldfest 22. juli

af -
Foto: AGF

Når AGF den 22. juli spiller sæsonens første hjemmekamp, går tusindvis af fans, familier og fodboldglade århusianere sammen til kampen i én stor fælles fodboldvandring mod Ceres Park.

Det er i hvert fald ambitionen hos AGF, der nu lancerer “Aarhus Walk” i håbet om at skabe en ny festlig og folkelig fodboldtradition i Aarhus, hvor byen i samlet flok går til sæsonens første fodboldkamp på Ceres Park.

Ny tradition
“Vi vil gerne være med til at starte en ny tradition, der hylder Aarhus og byen. Vi er en del af Aarhus og har et nært og stærkt forhold til byen. Det forhold skal Aarhus Walk være med til at markere og gøre endnu stærkere” siger direktør i AGF, Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Aarhus Walk starter søndag den 22. juli klokken 13 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard foran Sankt Lukas Kirke.

Foto: AGF

Sæsonen skal velsignes
Inden Aarhus Walk ned ad Stadion Allé begynder, har der forinden – blandt meget andet – været afholdt en særlig AGF-gudstjeneste, hvor fansene kan få velsignet sæsonen i Sankt Lukas Kirke.

Og så kommer Mille fra MGP og optræder, ligesom der vil være hoppeborge og andre børnevenlige aktiviteter i AL Bank Fanzone på det grønne område ved siden af kirken på Ingerslevs Boulevard.

Klokken 14.30 sætter folkemængden i gang med gåturen langs den historiske akse på Stadion Allé.

Aarhus Walk er åben for alle, men man skal dog som normalt have billet for at komme ind til den efterfølgende fodboldkamp på Ceres Park.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.