Aarhus-webshop i shitstorm efter nyhedsbrevs-kiks

Aarhus-webshop i shitstorm efter nyhedsbrevs-kiks

Affotografering af nyhedsbrevet fra Kidsdelux

Den Aarhus-baserede webshop, Kidsdelux, der holder til i Graven, er havnet i en shitstorm, efter de i aftes sendte en ikke så heldig nyhedsmail ud til butikkens 4000 nyhedsbrevsmodtagere.

”Raket Madsen giver den gas for tiden. Det gør vi også med nye varer. Så skynd dig at få en bid af første sending”, står der ifølge Ekstra Bladet øverst i mailen.

”Vi har en masse ubåde og vandlegetøj på lager”, står der også.

Butikken beklager
Ekstra Bladet har snakket med Niels Bech, der sammen med sin kone Susanne ejer Kidsdelux.

Han forklarer til avisen, at nyhedsbrevet blev sendt ud automatisk, og at selve teksten blev skrevet lang tid før Peter Madsens u-bådssag startede.

”Det er gået lidt stærkt, og vi har ikke gjort det med vilje. Sagen er, at vi har været på messe i København og er på vej hjem”.

“De har noget vandlegetøj, som vi ville skrive en nyhedsmail om, som skal sendes ud senere. Jeg har fulgt lidt med i ubådssagen, og så sker det altså, at jeg får trykket på send”, siger Niels Bech til Ekstra Bladet.

Undskyld på Facebook
På butikkens Facebook-side har indehaverne af Kidsdelux søndag lagt en undskyldning ud.

“Vi beklager så inderligt at vores nyhedsmail overhovedet er kommet ud. Mailen er skrevet i bilen som en kladde på vej hjem fra CIFF Kids messe d 9/8, efter vi havde købe vand legetøjet”.

“Mailen er lagt ind i vores automation flow ved en fejl, uden at være færdig eller rettet som, du også kan læse er der stavefejl, tastefejl osv. i mailen”.

“Vi har ikke været opmærksom på at den ville blive udsendt og står i denne uheldig situation! Der er bestemt ingen af os der er stolte over den er kommet ud, og har derfor undskyldt så inderligt, men vi kan jo desværre ikke trække mailen tilbage”.

“Vi undskylder og indrømmer vores skrækkelige fejl. Det er bestemt ikke sjovt at sidde her med denne følelse og masser af sure mails som skal besvares, vi forstår jeres frustrationer. Vi ville også selv blive stødt, men det var en KÆMPE fejl, den var sat i automation flow”.

“Jeg beklager også overfor de pårørende dette er så forfærdelig”.

“Undskyld er kun et fattigt ord i denne situation!”

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.