Åben træning og autografer: Landsholdet inviterer indenfor i morgen

Åben træning og autografer: Landsholdet inviterer indenfor i morgen

Har du en eller flere små fodboldfans derhjemme, så var det måske en ide at hoppe i flyverdragten og køre mod Ceres Arena søndag eftermiddag, hvor landsholdet inviterer til åben træning og autografskrivning på Ceres Park i morgen søndag klokken 16.30.

Det skriver Stiften.dk, som også har fået et citat fra landstræner Aage Hareide.

“Normalt vil vi have lukket træningen dagen så tæt på en kamp, men fordi, det gik som det gik mod Wales, er stemningen mere afslappet nu, og vi synes, at vi skylder publikum i Aarhus at komme lidt tættere på spillerne og det hele. Og det her er en gylden mulighed, da vi har nået vores mål med at vinde gruppen”, siger landstræner Åge Hareide til Stiften.dk og fortsætter:

”Aarhus gav os en fantastisk modtagelse, da vi var der sidst, og det er ikke noget spillerne lige sådan glemmer, siger landstræneren.

Danmark møder Irland på Ceres Arena mandag aften klokken 20.45.

Foto: Fra Herrelandsholdets Facebook-side

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.