Her må børnene gerne lege med maden

Her må børnene gerne lege med maden

Illustration: Lidl

Imens børnene bygger figurer af vindruer, bananer og æbler, kan de voksne gå på opdagelse blandt kvalitetsprodukter som fynsk, cremet rygeost, italiensk parmaskinke og græskarrugbrød bagt på hjemmelavet surdej.

Det sker, når dagligvarekæden slår dørene op til ”The Lidl Market” på Food Festival i Aarhus i dagene fra den 1. til 3. september.

Find nysgerrigheden frem
På ”The Lidl Market” må man gerne lege med maden. Faktisk er det meningen.

Under overskriften ”smage, dufte, røre, kreere” opfordrer Lidl alle børn og forældre, der besøger Food Festival i Aarhus, til at finde deres fantasi og nysgerrighed for mad frem.

”Med vores Lidl Marked er der igen tvivl om, at man får stimuleret mange sanser. Besøgende på vores stand kan for eksempel dufte til en frisk basilikumplante, smage på en økologisk spegepølse – eller lave en ugle, sig selv eller noget helt tredje ud af frugt og grønt. Vi glæder os helt vildt til at se, hvor fantasifulde de besøgende er”, siger Heidi Vittrup, marketingchef i Lidl Danmark.

Kvalitet fra hele Europa
Når besøgende på Lidls marked smager på en fransk bondeost med toner af hasselnød, dufter til frisk, italiensk timian eller sætter tænderne i en økologisk snackgulerod dyrket ved Limfjorden, håber Lidl, at kædens fokus på kvalitetsprodukter skinner igennem.

“Vi vil gerne vise de besøgende, hvad det er, de får som kunder i Lidl, nemlig god kvalitet til prisen.  Uanset om der er tale om danske produkter eller vores specialiteter fra andre lande. Vi håber at se en masse glade besøgende på vores stand til gode madoplevelser, siger Heidi Vittrup.

”The Lidl Market” holder åbent den 1.-3. september, når der er Food festival på Tangkrogen i Aarhus.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.