3 sjove ting at lave i sommerferien

3 sjove ting at lave i sommerferien

Sommerferien er altid op til stor debat blandt de mange danske hjem. Alle vil selvfølgelig i Disneyland eller ud at rejse den store verden rundt. Men det har hverken børnene eller pengepungen særlig godt af. Derfor har vi fundet lidt gode og sjove alternativer frem til hvad der kan laves i sommerferien.

 

Svømmehallen

En sikker vinder er altid vand. Og det gælder i øvrigt for både de små og store børn. Der er mange gode fordele ved at tage i svømmehallen med dit barn og han eller hendes venner. En af de gode fordele er at de får et godt og naturligt forhold til deres krop ved at leje rundt i vandet. En anden ting, som primært er for dig som forældre, er at der er livreddere. I skal altså ikke være alt for nervøs for at de kommer galt afsted. Dertil kan det jo også være meget rart ikke at have en flok pillende og larmende unger hjemme sin lejlighed. ’’legetøj’’ er også en vigtig ting. Altså alle de baderedskaber og ting som børnene kan leje med i svømmehallen, gør at det ikke er dig der skal underholde dem! I stedet kan du læne dig tilbage og læse en bog, eller hvis du er en mere ansvarlig forælder, selvfølgelig holde øje med at der ikke sker børnene noget.

Camping

Danskerne elsker at campere. Det er selvfølgelig ikke til at sige om du gør det, men der er stor chance for det. I 2019 var der nemlig vanvittige 11036842 overnatninger ved at campere. Det gjorde de i mange forskellige lande såsom Holland, Norge, Sverige, Tyskland og selvfølgelig Danmark. Det kan være i altid gerne har villet til Holland eller Norge? Men ikke har kunne finde ud af hvordan? Der kan vi kun anbefale camping. Det er både sundt for jer voksne at komme ud i naturen og komme rigtig væk fra hverdagens stress, men også for barnet. Der er mange der ikke tænker over at barnet jo også har en stressende hverdag med kedelig og ’’dumme’’ rutiner. Dertil er det også rigtig godt for barnet at få en god tradition, og blive mere bekendt med naturen. Der findes mange unge i dag som direkte har det ubehageligt i en skov, og det er jo synd, og det skyldes højst sandsynligt at de ikke er blevet fortrolig med skoven som barn. Der er mange måder at campere på, og det kan hurtigt blive dyrt at skulle købe en autocamper eller campingvogn. Dertil skal man også købe den dyre campingplads. Billige familietelte kunne være en nemmere og billigere måde at gøre det på. Så kan i også campere midt i skoven hvis i har lyst til det!

 

 

Børne sommerfest

Det er selvfølgelig ofte sjovt at gå ud af huset, men nogle gange er det både mere trygt, men også rart at være hjemme. Specielt når det kommer til små børn er det rart at have mere kontrol over situationen. Derfor kunne en sommerfest for børnene være en genial måde at underholde børnene til sommer. Hertil kunne man jo også invitere forældrene, så man kunne blive lidt bedre venner med sit barns venners forældre. Og i dag kan du med minimal indsats både købe festartikler, spil og sjove leje fra internettet af. Og hvis du slet ikke gider noget, kan du endda få maden leveret lige til døren. Så er det eneste du skal gøre, er at hænge tingende op og gøre tingende klar, men altså ingen stress med at skulle ud af huset og prøve at finde alverdens forskellige ting i 25 forskellige butikker.

Avatar
ANNONCØRINDHOLD Denne artikel er skrevet og indrykket af en Kids Aarhus Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Kids Aarhus har intet med produktionen af artiklen at gøre.