3 gratis arrangementer for hele familien på Naturens Dag

3 gratis arrangementer for hele familien på Naturens Dag

Naturens Dag. Foto: Ditte Valente

På søndag den 9. september er det Naturens Dag over hele landet.

Vi har fundet 3 skønne arrangementer for hele familien, som er lette at komme til både med og uden bil.

Pandekagebagning i naturen
Har du nogensinde bagt pandekager i naturen? Det og meget mere får du mulighed for på Vestereng til Naturens Dag. Det er dagtilbuddet Christiansbjerg og Katrinebjergskolen, der igen i år vil være vært for en dag med træklatring, undersøgelse af dyr i sø, pandekagebagning og meget mere på området ved Vestereng.

Arrangementet varer fra klokken 11-14. Mødested ved shelteren på Vestereng, Brendstrupgårdsvej 23, 8200 Aarhus. Letbanen kører stort set til Vestereng. Læs mere om arrangementet her.

Dans i Botanisk Have
Bevægelse er temaet for årets Naturens Dag. Og det har foreningen Natur&Ungdom Aarhus taget til sig. I Botanisk Have inviterer de børn og voksne til at lave instrumenter af naturmaterialer, som man kan danse til.Og så skal der dystes med dyrene! Hvem er hurtigst?

Arrangementet varer fra klokken 10-14. Mødested: Eugen Warmings Vej 12, 8000 Aarhus

Naturens Dag. Foto: Ditte Valente

Tjek naturen med NaturTjek
Naturen ved Aabrinken i Aarhus er vildere end noget andet, man lige finder i landets næststørste by. Her gror græsset vildt, så man næsten ikke ser åen. De seneste år har Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening dog plejet området meget blandt andet med afgæsning, så nu er området flot, med udkig til søen. Dagen byder på naturoplevelser for både voksne og børn – og insekt- og plantekyndige står på spring for at fortælle jer, hvad I har fundet eller at hjælpe med at finde svaret. Dagen afsluttes med sneglevæddeløb.

Arrangementet varer fra klokken 11-13. Mødested: Hvor folden starter i krydset mellem Søren Frichs Vej og Åbrinkvej. Sammen går vi ud på engen. Læs mere om begivenheden her. 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.