3 gode råd når rejsen går til et andet kontinent med dine...

3 gode råd når rejsen går til et andet kontinent med dine børn

Vælger man at tage på en længere rejse med sine børn, er der nogle hensyn man skal tage, så ikke ferien bliver til et mareridt. Rejser til andre kontinenter er mere komplekse og de er meget anderledes end charterrejser til Europa. Man kommer ned til en helt anderledes kultur, folkefærd og klima. Disse tre elementer er en oplevelse i sig selv at få lov til at opleve, da det er så meget anderledes end hvad man er vant til. Med en længere rejse er der nogle få forberedelser man skal have gjort sig, inden man tager afsted. Få tre gode råd i denne artikel og bliv helt klar til at rejse til et andet kontinent med dine børn.

1 Få hjælp af et rejsebureau

Skal man ud på en længere rejse og har man ikke prøvet det før, er det en god ide at få hjælp fra et rejsebureau. Et rejsebureau kan hjælpe dig med at skræddersy jeres rejse, så den passer perfekt til hvad i ønsker at opleve og hvilke personlige behov i har på selve turen.

CC Travel kan hjælpe dig med rejser til andre kontinenter end Europa. De blev grundlagt i 1988 og har dermed mange års erfaring inden for længere rejser. De har kontorer i København og Århus, men kan også kontaktes via mail eller telefon. Deres speciale omhandler at skræddersy rejser til lige præcis dig og dine medrejsendes behov, så i får lige den rejse i går og drømmer om.

Deres motto lyder på ” ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’ og alt deres arbejde bunder i et stærkt manifest, som de arbejder ud fra, til hver eneste rejse de arrangerer. De står klar til at hjælpe dig og din familie og man kan gå ind og læse meget mere på cctravel.dk.

2 Husk at blive vaccineret

Vælger man at besøge et andet kontinent, kommer man ned til et helt andet klima end hvad vi danskere er vant til. Det anderledes klima der f.eks. er i Asien eller Sydamerika gør, at vi danskere har brug for at blive vaccineret, inden man tager afsted, for at undgå sygdomme.

De fleste danskere er ikke klar over hvilke vacciner det kræver og hvornår det kræver dem, når man skal rejse til andre kontinenter. Blivvaccineret.dk kan hjælpe dig med at finde de rette vacciner.

På deres hjemmeside kan man indtaste ens rejsedestinationer og hvor lang tid man skal være der. Ud fra de indtastede oplysninger, kan man efterfølgende se hvilke vacciner der er nødvendige. Det er ofte mere end én vaccine.

Derudover har de også klinikker rundt omkring i Danmark, som kan hjælpe dig med at give dig disse vacciner. Man kan læse meget mere og se deres priser på blivvaccineret.dk.

3 Hav den rette kuffert klar til rejsen

Har man investeret i en længere rejse, kan man ligeså godt investere en ny ordentlig kuffert, som kan holde de næste mange år og som kan holde til en længere rejse.

Med en længere rejse skal man ofte flyve mere end én gang, og hver gang med sætter sig op i et nyt fly, skal ens kuffert igennem flere forskellige hænder. Kufferten skal ind på flyet, af flyet og ind på rullebåndet. Disse mange processer som kufferten skal igennem giver meget slid, da flypersonalet ikke har det bedste ry for at behandle kufferterne ordentligt.

Står man og mangler en ny kuffert, kan Helm helt sikkert hjælpe dig. Hos Helm finder man nye kufferter til både kvinder, mænd og børn og med deres brede sortiment er der helt sikkert en kuffert, for hver en smag. Man kan se deres lækre sortiment lige her på Helm.nu.

Avatar
ANNONCØRINDHOLD Denne artikel er skrevet og indrykket af en Kids Aarhus Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Kids Aarhus har intet med produktionen af artiklen at gøre.